Johantmark
Hectopat
Belki ses sistemi yoktur ve film falan izlerken uzaktan oturarak ya da yatarak izlemek isteyebilir. Bu kullanım için bence makul bir özellik.Orasını görmemişim genelde biz oyuncular için monitördeki hoparlör gereksiz sayılır o yüzden sormuştum
Trendyol tavsiye etmiyorum ürünleri kalitesiz, oldu ki iade ettiniz paranın bir bölümünü göndermiyorlar ve müşteri desteği berbat.1800 tl iken 240hz kaçmaz gibime geliyor
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Ãerçevesiz Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Ãerçevesiz Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
@NiqhTmaRe Dahili hoparlöre sahip, kendim de kullanıyorum. Ayrıca sizin attığınız monitör TN panel, arkadaşta o paneli kullanıyormuş.
AOC 24G2U İncelemesi Kullanan bir arkadaşımızın incelemesi.Dakika 1.35'te monitörde dahili hoparlör yok diyor ancak siz var diyorsunuz? Kafam karıştı.
O zaman videoki arkadaş yanlış bilgi vermiş.AOC 24G2U İncelemesi Kullanan bir arkadaşımızın incelemesi.
Doğrudur.O zaman videoki arkadaş yanlış bilgi vermiş.
165Hz 0.5 Ms versiyonunu almanızı tavsiye ediyorum oldu ki bir dengesizlik oldu iade edersiniz herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum.Asus 24" mg248qr freesync gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus mg248qr gaming monitör uygun fiyat seçenekleri sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus 24" mg248qr freesync gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus mg248qr gaming monitör uygun fiyat seçenekleri sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaslar sizce bu yukardaki monitörler nasil bende almayi planliyorum, ikiside neden ayni fiyat anlamadim ama 165hz olan overclock versiyon oldugu icin dengesiz demislerdi dogru mudur?
Bunu düşünüyorum aslında normalde bunun 75 hz modelini kullanıyorum teşekkürler
bunu gördüm fakat hoparlör olmadığını belirtmiş bir kaç yer olmadı gidip yerinde incelicem teşekkürlerAOC 24G2U.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
@NiqhTmaRe Dahili hoparlöre sahip, kendim de kullanıyorum. Ayrıca sizin attığınız monitör TN panel, arkadaşta o paneli kullanıyormuş.
@Muhammet Mustafa Günaltın İPS panel monitör almanızı tavsiye ederim.
Hoparlör'e sahip ama monitörde neden gerekli olsun, oyun oynarken zaten kulaklık kullanacak.
Efsane gibi duruyor fakat 1070'li sistem kullanıyorum 240 hz biraz fazla geldi1800 tl iken 240hz kaçmaz gibime geliyor
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Ãerçevesiz Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Ãerçevesiz Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
165 hz olan mükemmel gibi aslında aklıma yattı buAsus 24" mg248qr freesync gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus mg248qr gaming monitör uygun fiyat seçenekleri sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus 24" mg248qr freesync gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus mg248qr gaming monitör uygun fiyat seçenekleri sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaslar sizce bu yukardaki monitörler nasil bende almayi planliyorum, ikiside neden ayni fiyat anlamadim ama 165hz olan overclock versiyon oldugu icin dengesiz demislerdi dogru mudur?