Merhabalar, Full HD sistem toplayacağım. Bir sürü monitör seçeneği var pek anlamadığım için hepsi aynıymış gibi geliyor. Bana 24" 144 Hz 1ms IPS monitör tavsiye eder misiniz? Ergonomi takıntım yok yukarı aşağı hareket etse yeterli.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bunun IPS'siz olan bir altını kullanıyorum. Memnunum. Bütçe belirtmediğin için bunu önerdim.
En ucuz Asus PG43UQ 43" 1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PG43UQ 43" 1ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Merhabalar, Full HD sistem toplayacağım. Bir sürü monitör seçeneği var pek anlamadığım için hepsi aynıymış gibi geliyor. Bana 24" 144 Hz 1ms IPS monitör tavsiye eder misiniz? Ergonomi takıntım yok yukarı aşağı hareket etse yeterli.
Yenilenmiş ve İkinci El Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Yenilenmiş ve İkinci El Dizüstü Bilgisayar modelleri ve fiyatları için tıklayın!