Monitörün ghosting sorunu yok ghosting in monitör sorunu var. Ben ömrümde böyle monitör görmedim. Daha önce ASUS ROG 180Hz TN panel kullandığım için aradaki farkı direk görüyorsun benim beğenmediğim bir monitör.
Merhaba, son açtığım konuda ben de tavsiye istemiştim. Bir göz atın isterseniz. Ek olarak listelediğim monitörlerden LG olanı sipariş ettim, sebebi ise FreeSync Premium + IPS + "gerçek" 1ms dedikleri özellikten olması.
EK: Linkini atayım;
EK_2: Söylediğiniz ASUS TUF monitörü arkadaşım kullanıyor. FPS oyunları oynamıyor o konuda bir bilgim yok ama genel olarak monitörden memnun negatif bir yorum duymadım.
Beyler cevaplar için teşekkürler fakat dediğim gibi asus, aoc yada msi marka düşünüyorum. Ayrıca konuda belirttiğim asus monitör ile denk yada bir tık üzerinde bir monitör varsa almışken pişman olmayalım.
Karşılaştırma yaptım asus ile parlaklıkta 100 kontrastta 2500 civarı asus önde galiba asusu alacağım sağolasın. Ayrıca asus monitörde vesa uyumluluk dahili hoparlör monitörün sağ sol dönüşleri falan baya artı özellikleri var.