144 Hz 1 Ms monitör Tavsiyesi

Bütçe
2000
Formda geçen gün önerdim. Linç yedim. Herkes ghosting sorunu var berbat monitör diyor. Kullananlara soruyorum memmunum diyorlar. Çok garip.

Monitörün ghosting sorunu yok ghosting in monitör sorunu var. Ben ömrümde böyle monitör görmedim. Daha önce ASUS ROG 180Hz TN panel kullandığım için aradaki farkı direk görüyorsun benim beğenmediğim bir monitör.

Hocam teşekkür ettim bir inceleyeceğim bu monitörü baya güzele benziyor.
Bu da gayet hoş görünüyor ama 200 300 lira bütçe aşıyoruz bir inceleyip bakayım teşekkür ettim.

Hocam teşekkür ettim bir inceleyeceğim bu monitörü bayağı güzele benziyor.

Bu da gayet hoş görünüyor ama 200 300 lira bütçe aşıyoruz bir inceleyip bakayım teşekkür et.

Hb'da şu an 1500TL'ye 150TL indirim uygulanıyor ben öyle aldım kaçırmayın derim son tarihi 15 Temmuz 23.59

Hb'da şu an 1500TL'ye 150TL indirim uygulanıyor ben öyle aldım kaçırmayın derim son tarihi 15 Temmuz 23.59
Karşılaştırma yaptım asus ile parlaklıkta 100 kontrastta 2500 civarı asus önde galiba asusu alacağım sağolasın. Ayrıca asus monitörde vesa uyumluluk dahili hoparlör monitörün sağ sol dönüşleri falan baya artı özellikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…