144 Hz 1ms vs 75hz 5ms+ Dual Channel RAM

ramı sonrada alırsın bence 8 gb ram varsa belli bir süre işini görür 144 hz monitör almak daha mantıklı olur bu arada 75 hz monitörde 5 ms lik bir tepkime var fps oyunlarda biraz sinir bozar 144 hz 1 ms o yüzden işini görür ilerde biriktirirsin paranı aynı ramde bi ek daha yaparsın

Ekran kartınıza bağlı. RX590 üzeri ise veya ileride upgrade düşünüyorsanız 144Hz alın. Düşünmüyorsanız ikinci seçeneği tercih edin.
bilgisayarı isterse kötü olsun 144 hz tadını alır tabi 60 fps alıyosa 60 fps 144 hzde daha akıcı gelir
video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartınıza bağlı. RX590 üzeri ise veya ileride upgrade düşünüyorsanız 144 Hz alın. Düşünmüyorsanız ikinci seçeneği tercih edin.
bilgisayarı isterse kötü olsun 144 Hz tadını alır tabi 60 FPS alıyosa 60 FPS 144 Hzde daha akıcı gelir
video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i3 8100, 8GB Single 2133MHz, RX580 8GB. Sanırım 144 Hz alacağım, peki yorumlara baktığımda kavis kısımlarında siyahlık olduğu söylenilmiş, 144 alacağız diye panel farkına perişan olmayalım hocam? Var mı kullanan, fikirlerini belirtebilecek birisi? Yanıtlarınız için gecenin bu saatinde çok teşekkür ederim bu arada.

ben kullanmıyorum ama bi kaç ay sonra yeni bilgisayar toplıcam o zaman 144 hz monitör alcam rx 580 nin varmış 144 hz monitör alırsın oyun akıcı gelir sana bırak onu geçtim kimse 144 hzden 60 hz geçmek istemiyor çünkü oyunun akıcı olmadığını söylüyor rx 580 lol csgo pubg fortnite bu arada pubg bilmiyom ne kadar alıyo 144 hz için bu oyunlarda 144 fps üstü alıyo ve oyun gerçekten akıcı gelir sana keyif alırsın oynarken 75 hz 5 ms de bi hz iyi gibi fps oyunlarında aşarı derecede kötü 5 ms sen kafanı takma bütçen varsa al 144 hz sonra eklersin 8 gb ramı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı