Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 144 Hz, IPS ya da VA panel, 24 ya da 27 inç ve fiyatı uygun bir monitör arıyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Fiyat uygun bir bütçe terimi olmuyor. Bütçeniz nedir? Monitör piyasası şu an dip seviyede.
Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Saint Lucia dedi: Fiyat uygun bir bütçe terimi olmuyor. Bütçeniz nedir? Monitör piyasası şu an dip seviyede. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık olarak 4000 TL. Biraz aşabilir de sorun yok.
Saint Lucia dedi: Fiyat uygun bir bütçe terimi olmuyor. Bütçeniz nedir? Monitör piyasası şu an dip seviyede. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık olarak 4000 TL. Biraz aşabilir de sorun yok.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #5 Asus VG279Q - Gigabyte G27F Karşılaştırması - Epey Epey - Asus VG279Q - Gigabyte G27F özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com En uygunları bunlar sana seçtiklerim. Yine de tercihim Gigabyte olurdu. Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti.
Asus VG279Q - Gigabyte G27F Karşılaştırması - Epey Epey - Asus VG279Q - Gigabyte G27F özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com En uygunları bunlar sana seçtiklerim. Yine de tercihim Gigabyte olurdu. Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti.
Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #6 Saint Lucia dedi: Asus VG279Q - Gigabyte G27F Karşılaştırması - Epey Epey - Asus VG279Q - Gigabyte G27F özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com En uygunları bunlar sana seçtiklerim. Yine de tercihim Gigabyte olurdu. Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti. Genişletmek için tıkla... 4000 TL'ye biraz daha yakın fiyatlı bulamaz mıyım? 24 inç de olur. Kraltrx dedi: pckolik Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sanırsam bunu alacağım.
Saint Lucia dedi: Asus VG279Q - Gigabyte G27F Karşılaştırması - Epey Epey - Asus VG279Q - Gigabyte G27F özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com En uygunları bunlar sana seçtiklerim. Yine de tercihim Gigabyte olurdu. Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti. Genişletmek için tıkla... 4000 TL'ye biraz daha yakın fiyatlı bulamaz mıyım? 24 inç de olur. Kraltrx dedi: pckolik Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sanırsam bunu alacağım.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #7 Keahi dedi: 4000 TL'ye biraz daha yakın fiyatlı bulamaz mıyım? 24 inç de olur. Teşekkürler sanırsam bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sana önerdiklerimin yanından bile geçmez. Fakat 2 hafta önce arkadaşıma aldık. Fiyatına göre memnun kalırsınız.
Keahi dedi: 4000 TL'ye biraz daha yakın fiyatlı bulamaz mıyım? 24 inç de olur. Teşekkürler sanırsam bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sana önerdiklerimin yanından bile geçmez. Fakat 2 hafta önce arkadaşıma aldık. Fiyatına göre memnun kalırsınız.
Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #8 Saint Lucia dedi: Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz model bu sanırım, ben aldıktan 3 gun sonra stok bitti hiçbir yerde yok şuan. 3600TL’ye aldım çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/dell-23...seklik-ayarli-gaming-monitor-p-hbcv00002qez32
Saint Lucia dedi: Aslında bu fiyat bandında Dell vardı fakat stok kalmadı. Çıktığı ay bitti. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz model bu sanırım, ben aldıktan 3 gun sonra stok bitti hiçbir yerde yok şuan. 3600TL’ye aldım çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/dell-23...seklik-ayarli-gaming-monitor-p-hbcv00002qez32
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #9 Dohc Vtec dedi: Bahsettiğiniz model bu sanırım, ben aldıktan 3 gun sonra stok bitti hiçbir yerde yok şu an. 3600TL'ye aldım çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/dell-23...seklik-ayarli-gaming-monitor-p-hbcv00002qez32 Eki Görüntüle 1560293 Genişletmek için tıkla... Evet. Çok iyi bir çıkış yaptı. Mükemmel bir fiyat sundu ve stok 1 ay içinde bitti. Hemen hemen her konuda önerdim. Alanlar memnun.
Dohc Vtec dedi: Bahsettiğiniz model bu sanırım, ben aldıktan 3 gun sonra stok bitti hiçbir yerde yok şu an. 3600TL'ye aldım çok memnunum. https://www.hepsiburada.com/dell-23...seklik-ayarli-gaming-monitor-p-hbcv00002qez32 Eki Görüntüle 1560293 Genişletmek için tıkla... Evet. Çok iyi bir çıkış yaptı. Mükemmel bir fiyat sundu ve stok 1 ay içinde bitti. Hemen hemen her konuda önerdim. Alanlar memnun.
Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #10 Saint Lucia dedi: Evet. Çok iyi bir çıkış yaptı. Mükemmel bir fiyat sundu ve stok 1 ay içinde bitti. Hemen hemen her konuda önerdim. Alanlar memnun. Genişletmek için tıkla... Gerek 165Hz olması gerek IPS olması gerekse hareketli standı olmasıyla gerçekten harika bir ürün. Kutu içeriğinden hem DisplayPort hem HDMI kablosu çıkması da cabası
Saint Lucia dedi: Evet. Çok iyi bir çıkış yaptı. Mükemmel bir fiyat sundu ve stok 1 ay içinde bitti. Hemen hemen her konuda önerdim. Alanlar memnun. Genişletmek için tıkla... Gerek 165Hz olması gerek IPS olması gerekse hareketli standı olmasıyla gerçekten harika bir ürün. Kutu içeriğinden hem DisplayPort hem HDMI kablosu çıkması da cabası