144 Hz 27" Monitör Seçimi

Ben kendimi yanlış ifade etmişim sanırsam. Sadece tipinden dolayı elemedim. O fiyata çok yakın olan monitörlerin linklerini yazdım yukarıda. O monitörleri almak bana göre daha mantıklı.

Linkini verdiğim BenQ marka monitör arkadaşımda var. Kullandım test ettim ve gayet memnun kaldım. Sen olsan kullanıp test ettiğin ve memnun kaldığın monitörü almayı mı tercih edersin yoksa hiç kullanmadığın test edemediğin monitörü mü tercih edersin?

Madem test ettin, ne diye konu açıp bize soruyorsun o zaman? Git direkt al. Neyse, bu kadar mesaj arasında kafanda oluşmuştur bir şeyler. Vesselam!
Konuyu niye açtığım seni ilgilendirmez. İstediğim monitörü alırım bu da seni ilgilendirmez. Tavsiyen sende kalsın. Tavsiyeni beğenmedim diye bu kadar tatavaya gerek yok.

Konuyu niye açtığım seni ilgilendirmez. İstediğim monitörü alırım bu da seni ilgilendirmez. Tavsiyen sende kalsın. Tavsiyeni beğenmedim diye bu kadar tatavaya gerek yok.
Boş konuyorsun... Adam sana tavsiyede bulunuyor. Ha onu aldın, ha bunu aldın. Ne yazar? Eğer her tavsiye verene böyle bir dille konuşacaksan arka kapıdan çıkabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…