Tribe girdiğim yok, istediğinizi almakta özgürsünüz. Ben önerimi yaparım sadece. Size son derece iyi bir öneri verdim. Direkt önyargılı bir şekilde tipinden elediniz. Tipinde de bir şey yok ayrıca Her neyse, karar sizin.
Ben kendimi yanlış ifade etmişim sanırsam. Sadece tipinden dolayı elemedim. O fiyata çok yakın olan monitörlerin linklerini yazdım yukarıda. O monitörleri almak bana göre daha mantıklı.
Mantıklı derken biraz açar mısın? Samsung'ta Curved, Quantum Dot, Freesync var. Ayrıca paneli VA. 2. BenQ modeli G-SYNC olabilir, o da TN panel. Hiçbir üstünlüğü yok, eksisi var hatta.
Mantıklı derken biraz açar mısın? Samsung'ta Curved, Quantum Dot, Freesync var. Ayrıca paneli VA. 2. BenQ modeli G-SYNC olabilir, o da TN panel. Hiçbir üstünlüğü yok, eksisi var hatta.
Linkini verdiğim BenQ marka monitör arkadaşımda var. Kullandım test ettim ve gayet memnun kaldım. Sen olsan kullanıp test ettiğin ve memnun kaldığın monitörü almayı mı tercih edersin yoksa hiç kullanmadığın test edemediğin monitörü mü tercih edersin?
Konuyu niye açtığım seni ilgilendirmez. İstediğim monitörü alırım bu da seni ilgilendirmez. Tavsiyen sende kalsın. Tavsiyeni beğenmedim diye bu kadar tatavaya gerek yok.
@Amiidamaru @Jira 'in önerdiği monitörler o fiyatta bulabileceğin en iyilerinden. Bence tipine bakmaksızın onu al. Zaten fena değil güzel monitör kozmetik olarak.
Konuyu niye açtığım seni ilgilendirmez. İstediğim monitörü alırım bu da seni ilgilendirmez. Tavsiyen sende kalsın. Tavsiyeni beğenmedim diye bu kadar tatavaya gerek yok.
Boş konuyorsun... Adam sana tavsiyede bulunuyor. Ha onu aldın, ha bunu aldın. Ne yazar? Eğer her tavsiye verene böyle bir dille konuşacaksan arka kapıdan çıkabilirsin.
@Amiidamaru @Jira 'in önerdiği monitörler o fiyatta bulabileceğin en iyilerinden. Bence tipine bakmaksızın onu al. Zaten fena değil güzel monitör kozmetik olarak.
Kendim de o monitörün bir altı olan bu modeli kullanıyorum. 24'', Curved. 1 yıldır bende ve son derece memnunum. 1080p için 24'' öneriyorum zaten. Curved'in de alıştıktan sonra bir eksisi yok.
Ben laptop kullanıcısıyım. 24 inç benim için ideal 27 inç büyük geliyor.
Tercih etsem 24 inç olanı tercih ederdim.
Bu arada 24 inç curved monitör görmüştüm, curved olması rahatsız etmemişti. Hoşuma gitmişti @Amiidamaru .