144 Hz Curved Monitör önerisi

O zaman Samsung al. Bence.

Adam bu fiyata çıkabiliyor olsa neden sana soru sorsun.
Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? O monitörler zaten 1300-1400 TL bandında monitörler. 172 TL daha ekleyebilir ve bunu alabilir. VİewSonic'in ve Samsung'un bu modelleriyle alakalı bir çok olumsuz yorum okudum alırsa pişman olabilir. İlla curved istiyorsa diye bunu attım, yoksa bu fiyat bantlarına çok kaliteli oyuncu monitörleri mevcut.
Casper'in hiçbir ürününü tavsiye etmiyoruz.

O yüzden fiyatı 1099 Türk Lirası mesela Samsung olanın ya da Viewsonic öylesine 1.199,00TL yazısını almış yanına.

O yüzden fiyatı 1099 Türk Lirası mesela Samsung olanın ya da Viewsonic öylesine 1.199,00TL yazısını almış yanına.
Hocam indirimli fiyatlar, görme sıkıntınız mı var? O indirim belki 1 saat belki de sadece bugün için geçerli. Attığım link sadece vatan'da, Google'yi biraz araştırırsa daha ucuz bulabilir. O iki seçenek arasında en iyi seçenek ViewSonic ve benim attığım monitör ki dediğim gibi ViewSonic hakkında hiç güzel yorumlar okumadım. Benimle daha fazla göbek yarıştırması yapacağınıza araştırın da daha güzel bir monitör önerin o zaman. "Samsung al, bence" diyeceğine neden Samsung almalısın/almamalısın diye güzel bir açıklama yapabilirsin.

Casper ürünü tavsiye etmiyorum. Ölü piksel olan hiç bir monitörüde tavsiye etmiyorum çünkü ilerliyor. Attığım monitör 1600 Lira. Son kuruşa kadar hak ediyor.

Dostlar tartışmaya gerek yok bu kadar ciddi bir durum söz konusu değil zaten Kardeş bu arada yolladığın AOC marka monitörü beğendim ancak müsaade edersen 2 tane soru sormak istiyorum. 1. Dahili hoparlörü var mı? Viewsonic de dahili hoparlör olması benim için önemli bir durum bı yoktan iyidir. Bir de acaba daha ucuza satan bir yer var mı acaba ? Cevap için şimdiden çok teşekkür ederim

Samsung almasının sebebi senin, attığın monitör 1586TL iken, adamın attığının 1099TL olması. Fiyat bandı falan umurumda değil, 1 aydır belki o fiyatta o monitör. 1600TL verebilecek olsa tonla model sayardı zaten fakat anladığım kaybına sahip görüşün bile yok .

Ne alirsin bilmiyorum ama 8 aydir viewsonic 2458 cmhd kullaniyorum. Senin gibi 1ms 144hz curved olmasindan dolayi aldandim ama pismanim vatandan almistim monitor her pc acilisinda kafasina gore bi acilio bi acilmiyor. Biosa windows uefi degilse girmiyor. Cok fazla kronik problemleri var aksamlari 2 3 saat oyun oynayan birisi oldugum icin iade etmeye usendim ama kesinlikle tavsiye etmem.

Önerebileceğiniz başka bir monitör var mı bu fiyat bandında? Kavisli olmak zorunda değil, teşekkürler.

Arkadaşım boş konuşup insanları yanlış yönlendiriyorsun, Samsung ve ViewSonic'ten millet deli gibi pişman kötü yorumlar var diyorum sen hala Samsung diye zırvalıyorsun, Arkadaş Casper monitör atmıştı 1400 TL fiyatı vardı bunu alabilirim demişti önceki yorumlarda, demek ki neymiş 150-200 TL daha eklenebilirmiş değil mi? Sen daha yorumlarda okuduğunu anlayamıyorsun ki. Neyse seninle tartışmak vakit kaybı iyi günler.
3,5MM kulaklık girişi mevcut hocam dahili hoparlöre sahip değil. Ucuza satan yer illa ki vardır ben araştırmadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…