144 Hz destekli DP kablo önerisi

WhoWalksAlone

Megapat
Katılım
13 Ocak 2014
Mesajlar
150
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba.

Yakın zamanda tamamıyla toplayıp bitirmek üzere olduğum bilgisayarımla ilgili olarak şu anda tek eksiğim Display Port kablosu.

1920*1080 144Hz önemli benim için. Aşağıda linki bulunan ürünü almayı düşünüyorum ancak üretici firma internet sitesinde açıklamada 1920*1080 60Hz yazmakta fakat tabloda 144 desteği görülebiliyor. Satın alacağım yer olan Amazon'da ise herhangi bir bilgi yok bu konuyla ilgili. Eğer kullanan ya da bilgisi olan varsa bu kablonun destek durumu nedir? Önereceğiniz başka kablolar var mıdır?

Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Ek olarak ekran kartım RTX 3070. Şu anda 1920*1080 144 Hz monitörüm var ve yakın zamanda 2K bir monitör alma ihtimalim bulunmakta. Fakat şu anda önceliği bu monitöre uygun bir 1920*1080 144 Hz kablo bulmak.

Teşekkürler.

UGreen Display Port Kablo Amazon

UGreen Display Port Kablo (Üretici Sitesi)
 
Bütçeniz nedir?
 
Uzunluk önemli değilse seçtiğiniz ürün yerine bunu öneririm, daha kalitelidir, kullanıyorum.
DP kablosunun hangi sürümde hangi çözünürlükte kaç Hz desteklediğine ise bakabilirsiniz:

DP.png
 
Bütçeniz nedir?
100-200 TL arasına bir şey düşünüyorum ve 1 metreden uzun olmalı tabiki. Minimum 2 metre. Atmış olduğunuz ürüne bakacağım.

1080P ve 1440P, 144 Hz için gayet yeterli gelir.
Yanıtınız için teşekkür ederim.

Uzunluk önemli değilse seçtiğiniz ürün yerine bunu öneririm, daha kalitelidir, kullanıyorum.
DP kablosunun hangi sürümde hangi çözünürlükte kaç Hz desteklediğine ise bakabilirsiniz:

Eki Görüntüle 994589
Yantınız için teşekkür ederim. Ürünü inceleyeceğim. Tablo için de teşekkürler.

Tablolar kablo versiyonlarını değil giriş-çıkış versiyonlarını ifade ediyor. Kablo üstündeki sürümler genelde bir şey ifade etmiyor. En dandik olana kaçmadan bir tane almak yeterli gelir.
Yanıtınız için teşekkürler.
Bütçeniz nedir?
Tercihimi bu kablodan yana kullandım. Herkese tekrar teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı