144 Hz için hangi HDMI alınmalı?

Abrams

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım ASUS TUF F15 FX506hc, ben bunun yanına ikincil monitör olarak yine 144 Hz ASUS TUF VG279Q1R aldım fakat içerisinden sadece DisplayPort kablosu çıktı, HDMI çıkmadı. 144 Hz destekleyen HDMI kablosu önerebilir misiniz ve kablo almak yerine DisplayPort to HDMI dönüştürücüsü alsam iş görür mü? O dönüştürücülerin de 144 Hz i verip vermeyeceğinden emin değilim.

144 Hz demişsiniz fakat çözünürlük belirtmemişsiniz. Full HD ve 2K için HDMI 2.0/2.0b yeterli olacaktır.

Edit: Bahsettiğiniz monitöre baktım Full HD imiş. HDMI 2.0/2.0b kullanmanız gerekli.

Son düzenleme:
144 Hz demişsiniz fakat çözünürlük belirtmemişsiniz. Full HD ve 2K için HDMI 2.0/2.0b yeterli olacaktır. Eğer sadece Full HD ise HDMI 1.3 ve 1.4 de işinizi görür.
1920x1080 çözünürlük Full HD oluyor sanırım

Önerebileceğiniz bir marka model var mı HDMI 1.3 veya 1.4 için? Dönüştürücü veya HDMI arasında düşünmem gerek biraz

Son düzenleme:
Önerebileceğiniz bir marka model var mı HDMI 1.3 veya 1.4 için? Dönüştürücü veya HDMI arasında düşünmem gerek biraz
HDMI 1.3 ve 1.4 için tekrar bir araştırma yaptım. Bandwidth (bant genişliği) olarak bu hızlara yetiyor fakat desteklemiyormuş. Full HD için 120 Hz demişler son olarak. Bu sebeple cevabımı güncelledim. 2.0 veya üstünü kullanmanız gerekiyor. Örnek ürün

Amazon.com.tr bu 144 Hz verir değil mi? Bunu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…