H Hulusi cenk Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 68 5 Eylül 2022 #1 144 Hz monitör 60 Hz çalışıyor yardımcı olur musunuz?
Berat Kayacan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Masaüstünde sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları'nı tıklayın. Gelişmiş Görüntü Ayarları Sekmesini Bulun ve Seçin. Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri'ne tıklayın. Monitör Sekmesine tıklayın. İstediğiniz yenileme hızını seçin.
Masaüstünde sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları'nı tıklayın. Gelişmiş Görüntü Ayarları Sekmesini Bulun ve Seçin. Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri'ne tıklayın. Monitör Sekmesine tıklayın. İstediğiniz yenileme hızını seçin.
H Hulusi cenk Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 68 5 Eylül 2022 #3 Berat Kayacan dedi: Masaüstünde sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları'nı tıklayın. Gelişmiş Görüntü Ayarları Sekmesini Bulun ve Seçin. Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri'ne tıklayın. Monitör Sekmesine tıklayın. İstediğiniz yenileme hızını seçin. Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum ama hala 69 hz yazıyor bir türlü olmadı Hulusi cenk dedi: hocam yapıyorum ama hala 59 Genişletmek için tıkla... Hulusi cenk dedi: hz yazıyor bir türlü olmadı Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (8).png 115,4 KB · Görüntüleme: 74
Berat Kayacan dedi: Masaüstünde sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları'nı tıklayın. Gelişmiş Görüntü Ayarları Sekmesini Bulun ve Seçin. Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri'ne tıklayın. Monitör Sekmesine tıklayın. İstediğiniz yenileme hızını seçin. Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum ama hala 69 hz yazıyor bir türlü olmadı Hulusi cenk dedi: hocam yapıyorum ama hala 59 Genişletmek için tıkla... Hulusi cenk dedi: hz yazıyor bir türlü olmadı Genişletmek için tıkla...
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 Kablonuz Max 69 Hz destekliyor olabilir.
H Hulusi cenk Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 68 5 Eylül 2022 #5 eKqx dedi: Kablonuz Max 69 Hz destekliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam dp kablo kullanıyorum mönitör FreeSync destekli ekran kartım nvidia
eKqx dedi: Kablonuz Max 69 Hz destekliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam dp kablo kullanıyorum mönitör FreeSync destekli ekran kartım nvidia
C Clebris Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 355 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri •ANAKART ➤ MSI B450M-A PRO MAX •CPU ➤ AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz •RAM ➤ GSkill 16 GB DDR4 1066.4 MHz •SSD ➤ 500 GB •HDD ➤ 1 TB •GPU ➤ AMD Radeon RX 5700 Mech OC 8GB •MONİTÖR ➤ ViewSonic VX2458-MHD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 Ekran kartı uygulamanızdan özel çözünürlük oluşturmayı deneyin.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #7 Hulusi cenk dedi: Hocam DP kablo kullanıyorum monitör FreeSync destekli ekran kartım NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: DP kabloda sorun olabilir.
Hulusi cenk dedi: Hocam DP kablo kullanıyorum monitör FreeSync destekli ekran kartım NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: DP kabloda sorun olabilir.
H Hulusi cenk Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 68 5 Eylül 2022 #8 Clebris dedi: Ekran kartı uygulamanızdan özel çözünürlük oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... garanti dışı kalabilir diye uyarı verdi çekindim açıkçası
Clebris dedi: Ekran kartı uygulamanızdan özel çözünürlük oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... garanti dışı kalabilir diye uyarı verdi çekindim açıkçası
4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #9 eKqx dedi: HDMI almanız lazım hocam bildiğim kadarı ile DisplayPort bir Hz sonrasını desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi hocam. Ekran kartı driverlarından özel çözünürlük yapmayı deneyin.
eKqx dedi: HDMI almanız lazım hocam bildiğim kadarı ile DisplayPort bir Hz sonrasını desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi hocam. Ekran kartı driverlarından özel çözünürlük yapmayı deneyin.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #10 461988 dedi: Tam tersi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşın yazdığını yanlış okuyunca uykulu kafa ile yanlış yanıt vermişim.
461988 dedi: Tam tersi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam arkadaşın yazdığını yanlış okuyunca uykulu kafa ile yanlış yanıt vermişim.