144 Hz monitör 60 Hz gösteriyor

Sürücüyü kaldır yok cihazı kaldır var.

Aynı şey olarak düşündüm ama yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum kusura bakmayın neyse kısaca aynı şey

Not belirteyim cihazı kaldır dedikten sonra sürücüyü silmeyi Deneyin'i işaretleme

Aynı şey olarak düşündüm ama yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum kusura bakmayın neyse kısaca aynı şey

Not belirteyim cihazı kaldır dedikten sonra sürücüyü silmeyi Deneyin'i işaretleme

Bilgisayar yavaşladı hocam.

Bilgisayar yavaşladı hocam.

Normal. Adımlara devam yeniden edip tekrar yükleyene kadar böyle olacak, zira şimdilik ekran kartını bilgisayar görmüyor.

Bir not daha belirteyim bu işlemler bittikten sonra düzelmezse sorun yazılımsal değildir. Hatta İlk mesajımda "Eğer düzelmezse" diyerek başladığım 2. kısımı uygulamadan kabloyu kontrol edin. Bilgisayarın HDMI / display (hangisini kullanıyorsanız) kablosunun bilgisayar tarafı ucunu anakarta değil ekran kartına takın. Hala düzelmezse kablonuzun 144Hz desteklediğinden emin olun.

Son düzenleme:

Gidip yeni HDMI aldım bugün yine de teşekkürler.

Windows 10 yok.

Gidip yeni HDMI aldım bugün yine de teşekkürler.

Eki Görüntüle 2228613

Windows 10 yok.

Hocam 8 64 Bit'i deneyelim. Bu sürüm meselesi (en azından 8-10-11 arası) otomatik kurulum yapılanlar için geçerli. Burada manuel yapacağız.

Yine de olmazsa - ki monitör sürücüsünün işe yarama ihtimali yarı yarıya - ilk mesajımda bahsettiğim ilk kısmı, - ekran kartı sürcüsünü silip yüklediğimiz kısım - bu sefer cihazın sürücüsünü kaldırmayı deneyin i tikleyerek yapacağız. Yalnız bu sefer AMD kurulum yazılımı ekran kartını görmeyebilir bu bağlamda onu da manuel kuracağız.

Son düzenleme:

Sonuç değişmedi

Cihaz sürücüsünü kaldırmayı deneyin'i tiklemişmiydiniz?

Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > ~ ekran kartınız ~ > sağ tık > Cihazı kaldırın >

Buradan işletim sisteminizi seçin
Ardından aşaağıda çıkan yerden üsttekini, yani Adranalin Edition'u indirin.

Kurun

Dosya Ekleri

• 1719002011610.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 1719002310465.png
    114,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 1719002344139.png
    116,7 KB · Görüntüleme: 33
Caroll adında bir program var, ekranınızın mevcut çözünürlük ve Hz değerlerini değiştirebiliyorsunuz. Benim de monitörüm 25 Hz gösteriyordu 60'a çıkarttım oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…