Y Yunus Emre Alk Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Ekran kartım RX550 4 GB HDMI kablosu ile bağlanıyor hiçbir driver yüklü değil Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Ekran kartım RX550 4 GB HDMI kablosu ile bağlanıyor hiçbir driver yüklü değil
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.395 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Sisteminizi ve görüntü için hangi kablo tipini kullandığınızı belirtin lütfen.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 15 Nisan 2021 #3 Gelişmiş görüntü ayarları üzerinden Hz değerini yükseltin.
zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Monitör Yenileme Hızı (Hz) Ayarı Nasıl Yapılır? Bu makalemizde ekran yenileme sıklığı (Hz) ayarlarını nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Günümüzde yüksek Hz değerlerine sahip www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz.
Monitör Yenileme Hızı (Hz) Ayarı Nasıl Yapılır? Bu makalemizde ekran yenileme sıklığı (Hz) ayarlarını nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Günümüzde yüksek Hz değerlerine sahip www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 15 Nisan 2021 #5 Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 15 Nisan 2021 #6 Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ekranınız 144 Hertz'i hangi çözünürlükte veriyor bunu kontrol edin.
Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ekranınız 144 Hertz'i hangi çözünürlükte veriyor bunu kontrol edin.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #7 Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerin yüklü mü ya da güncel mi?
Yunus Emre Alk dedi: 144Hz monitörüm var ama 64Hz olarak kullanabiliyorum. Hangi ayarları yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerin yüklü mü ya da güncel mi?
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 GPU Sürücüleri kontrol edin.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 15 Nisan 2021 #9 Sürücüsünden ayarlayabilirsin.
Y Yunus Emre Alk Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #10 cagancandas dedi: Ekran kartı sürücülerin yüklü mü ya da güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yüklü değil. zyigit dedi: Monitör Yenileme Hızı (Hz) Ayarı Nasıl Yapılır? Bu makalemizde ekran yenileme sıklığı (Hz) ayarlarını nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Günümüzde yüksek Hz değerlerine sahip www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu AMD Radeon sayfası yüklü değil nereden yükleyebilirim? The Towande dedi: Sisteminizi ve görüntü için hangi kablo tipini kullandığınızı belirtin lütfen. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu. 300319 dedi: Gelişmiş görüntü ayarları üzerinden Hz değerini yükseltin. Eki Görüntüle 976515 Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
cagancandas dedi: Ekran kartı sürücülerin yüklü mü ya da güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yüklü değil. zyigit dedi: Monitör Yenileme Hızı (Hz) Ayarı Nasıl Yapılır? Bu makalemizde ekran yenileme sıklığı (Hz) ayarlarını nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Günümüzde yüksek Hz değerlerine sahip www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu AMD Radeon sayfası yüklü değil nereden yükleyebilirim? The Towande dedi: Sisteminizi ve görüntü için hangi kablo tipini kullandığınızı belirtin lütfen. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu. 300319 dedi: Gelişmiş görüntü ayarları üzerinden Hz değerini yükseltin. Eki Görüntüle 976515 Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam.