144 Hz monitör almak için PS4 satmak

Nymph

Centipat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Şu anda 60Hz bir monitör kullanıyorum ve yırtılmadan tutun görüntü kalitesi bile çok kötü. Sizce PS4'ümü satıp 144Hz monitör alınır mı?

Alınır dostum neden alınmasın. PS4'ü ne kadar aktif kullandığına bağlı satıp satmaman. Satınca boşluğa düşer misin onu da sen bileceksin. Ben PC toplamak için PS4 1TB(Slim) satmıştım 2.250 TL'ye 3 ay önce.

Kararsız kaldım. Sattıktan sonra pişman olurmuyum diye ama şuanda da boş boş duruyor bi köşede.
Alınır dostum neden alınmasın. PS4'ü ne kadar aktif kullandığına bağlı satıp satmaman. Satınca boşluğa düşer misin onu da sen bileceksin. Ben PC toplamak için PS4 1TB(Slim) satmıştım 2.250 TL'ye 3 ay önce.

Sorum başlıktaki gibi. Şu anda 60Hz bir monitör kullanıyorum ve yırtılmadan tutun görüntü kalitesi bile çok kötü. Sizce PS4'ümü satıp 144Hz monitör alınır mı?

Eğer iyi bir TV'in varsa bence satma çünkü değmez TV'ye müsait zamanında bağlar oynarsın HDMI'dan kanka.

Ben olsam satmam sonuçta sadece konsola çıkan oyunlar olacak sonra sattığına pişman olabilirsin bende PS4'ümü satıp Logitech G29 almayı düşünüyordum ama şimdi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı