Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 11 Aralık 2022 #11 G3BEN dedi: Bence bu konuyu internette daha ayrıntılı araştırmalısınız. Sizin teoriye göre USB bellek bile bağlasanız uzuyor. Mantıklı tek açıklaması donanımı tanımlama yapması. Genişletmek için tıkla... Ekipmanların yazılımlarındanda olabilir aslında optimizasyonu kötüyse bir de.
G3BEN dedi: Bence bu konuyu internette daha ayrıntılı araştırmalısınız. Sizin teoriye göre USB bellek bile bağlasanız uzuyor. Mantıklı tek açıklaması donanımı tanımlama yapması. Genişletmek için tıkla... Ekipmanların yazılımlarındanda olabilir aslında optimizasyonu kötüyse bir de.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Aralık 2022 #12 Lory7 dedi: Ekipmanların yazılımlarındanda olabilir aslında optimizasyonu kötüyse bir de. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Msconfig üzerinden boot süresini 3sn yaparak da iş çözülebilir. @ozanfethiye
Lory7 dedi: Ekipmanların yazılımlarındanda olabilir aslında optimizasyonu kötüyse bir de. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Msconfig üzerinden boot süresini 3sn yaparak da iş çözülebilir. @ozanfethiye