144 Hz Monitör CS:GO'da Takılıyor

Muhammet akkaya

Centipat
ASUS 144Hz monitörünü aldım. CS:GO girince bir anda donuyor ve PC'yi resetlemem gerekiyor her defasında. Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 750 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum.PC'nin özelliklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz

Son düzenleme:
PC ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum.PC'nin özelliklerini yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz
Monitörle alakalı olduğunu sanmıyorum
.
Bir bak istersen belki çözersin sorunu.
Sorununu çözdünmü.
Çözülmedi dvı kablosu ile bağlı ekran kartım 144hz kaldırmıyor olabilirmi bide işlemcim oyunda ısınıyor 65-70kadar cıkıyor

Dosya Ekleri

• F48D0179-26BC-42E6-89BB-A763CA7A8126.jpeg
    822,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 0582B5F8-DF41-4E43-9490-1FA7EB794FD1.jpeg
    547,2 KB · Görüntüleme: 51
  • E77F8EAD-AF7C-4415-9D6A-416E7719F02A.jpeg
    739,9 KB · Görüntüleme: 54
Çözülmedi dvı kablosu ile bağlı ekran kartım 144hz kaldırmıyor olabilirmi bide işlemcim oyunda ısınıyor 65-70kadar cıkıyor
Dostum Steam'den oyun bilgilerini doğrulayıp tekrar dene,olmazsa CS:GO'yu minimum ayarlara alarak oynamayı dene.Ama bunları denerken Rekabetçi de değil de Botlarla denersen kimsenin oyun zevkini bozmamış olursun Eğer olmazsa yine yaz.Ben çözüm aramaya devam edeceğim.

Dostum bu dediklerini coktan denedin

Açıkcası İşlemcinin Benchmark puanına baktım;Forumlara da baktım ama birşey bulamadım. Kusura bakma kardeşim
Şöyle bişey buldum;
O olmazsa birde buraya bak;

Son düzenleme:
Brom valla bunların hepsini denedim 1haftadır bunla uralıyorm

Windows üzerinde 60Hz yap monitörü, CS:GO ya gir, oyun çözünürlüğünü değiştir bir kez, 1920x1080 olması faydalı olur. Eğer zaten öyleyse düşür tekrar yükselt. Oyunu kapatıp Windows tan Hz değerini 144 yap, oyun başlatma seçeneklerine -freq 144 yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…