144 Hz Monitör markası önerisi

Itopya donanım haber V4 sistemini mi aldınız?
Evet
Kavisli istiyorsanız AOC 24'' veya MSI OPTIX ;
Normal istiyorsanız Asus öneririm.
Aoc'u ilk başta almayı düşünmüştüm ama sonradan çok kararsız kalmıştım onu alma ihtimalim daha yüksek diğerlerinden
Eğer CS:GO, PUBG, R6 gibi FPS oyunlar için istiyorsanız kesinlikle bu monitörü öneririm.
Benq XL2720 144hz 1ms 27”
Ancak bana sorarsanız FPS oyunlar için 24 inch çok yeterli.
Benq XL2411P 144 hz 1 ms 24”
Çok fazla fps oyuncusu değilim ve en azından sadece fps oynayan birisi değilim bir de Benq ilk kez duydum ben bilmiyorum ama bilindik markalar olursa daha iyi olur gibime geliyor Aoc Asus Msi tarzında
MSI MAG271C kullanıyorum. Çok güzel bir monitör tavsiye ederim.
Son olarak kararım 27 inçte sabit kalırsa aralarındaki en iyilerinden birisi diye biliyorum bende bu monitörü
24 inc monitörde bile 1080p için pikseller belli oluyorken 27 inc tavsiye etmem. Arkadaşıma asus mg248qr monitör aldık çok memnun
Gördüğüm kadarıyla kavisli değil bu aralar nedense bende bi kavis hastalığı oluştu diyebilirim kavisli olursa benim için daha iyi olur
Herkese cevaplarından ötürü çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çok fazla fps oyuncusu değilim ve en azından sadece fps oynayan birisi değilim bir de Benq ilk kez duydum ben bilmiyorum ama bilindik markalar olursa daha iyi olur gibime geliyor Aoc Asus Msi tarzında

Benq markası fps oyunları için dünyanın bir numaralı monitör markasıdır.
Fps pek oynamıyorsanız 144hz 1ms monitör için önerim VA panel monitör almanız yönünde. Arkadaşın önerdiği MSI modeli sizin için en iyi öneri bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…