144 Hz Monitör mü, PS4 mü?

PS4 vs 144 Hz Monitör

• PS4

Oy: 12 63,2%
  • 144HZ

Oy: 7 36,8%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Selam, zevkine göre değişir. CS GO için 120-144 Hz bir süre sonra zorunluluktur. Ama ben hafta 4-5 maç atarım o da zevkine diyorsan kesinlikle PS4 al. Zira monitör senin için gereksiz olacaktır.

Selam, zevkine göre değişir. CS GO için 120-144 Hz bir süre sonra zorunluluktur. Ama ben hafta 4-5 maç atarım o da zevkine diyorsan kesinlikle PS4 al. Zira monitör senin için gereksiz olacaktır.
Açıkcası pc de su an her türlü oyun mevcut fakat ben tüm zamanımda CS:GO oynuyorum yani bi tutku var içimde vazgeçemiyorum oyun zevkimi arttırıcaksa almak istiyorum aslında 2 sini alabilecek param mevcut fakat 144hz için değer mi onu düşünmüştüm.
Açıkcası ps4 alırsam böyle hikaye tarzı oyunlara pek yönelmem daha çok fifa rocket league pes tarzı oyunlara yönelim sağlarım o yüzden fazlada para döküceğimi düşünmüyorum çünkü bilgisayarda da aynı şeyi yaparsın diyeceksiniz ama pc de maalesefki hileci lagcı tarzı sorunlar çok oluyor.

Sırf hilelerden kurtulmak için konsol almayın, monitör alın o zaman.
Ama ciddi anlamda hem oyuncu ile eşleştirme açısından çok zor hemde gerçekten bilgisayarda bu tarz oyunlar oynanabilir değil adam fut ta gol yedimi çıkıyor bilmem ne yapıyor yani çok kanserleşti artık..

GTX 960 için 144Hz monitör almak inanılmaz gereksiz olur. Hiçbir şekilde gerek yok. Hele ki monitörünüz hali hazırda varken. Benim önerim konsol almanız. PS4 alın diyecektim ancak XBOX One X fiyat olarak daha mantıklı. Çünkü Game Pass sistemi ile çok fazla oynayabileceğiniz kaliteli oyun var. Aylık 30 TL bir de. Bence mantıklı olan o sizin için.

Öneriniz için teşekkür ederim ama CS:GO oyununda 280fps üzeri almaktayım. Yani zaten böyle rekabet içeren oyunlarda daha çok işe yarıyor onun dışında hikaye oyunlarını ultrada oynamak için almıyorum.

Katılıyorum, exclusiveler ilginizi çekmiyorsa casual olarak Xbox One tarafı çok daha mantıklı.

Katılıyorum, exclusiveler ilginizi çekmiyorsa casual olarak Xbox One tarafı çok daha mantıklı.
Yalnız zaten fiyat olarak kapatıyor bu açığı ya böyle çok zor olucak dediğiniz gibi ya 2. el yada spotcu tarzı yerlerden uygun fiyat ile 2 sini halledeceğim ya da dediğiniz gibi 75hz devam edip sadece ps4 + fifa 2 kol alıp önüme bakıcam teşekkürler tekrardan.

Bence olay ne tür oyunlar oynayacağınla ilgili, eğer konsolda hikaye tabanlı oyunlar sarıyorsa konsol fakat lol, dota, cs:go, battle royal tarzı oyunlarda takılacaksan 144 Hz güzel fark yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…