144 Hz monitör önerisi

TheHorkios

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir monitör almak istiyorum. Bütçem 1800 TL ama alırken uzun vadeli bir monitör ve güzel performans veren bir monitör istiyorum oyun için alacağım önerileriniz var mı?
Bazı arkadaşlarım BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full Fiyatı bunu önerdi piyasanın en iyi 144hzi diye ama çok fazla bilgim yok sizin önerileriniz varsa bekliyorum diğerleri önerilen monitörleri de atayım.

HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu Fiyatı,

AOC 24G2U Almanı öneririm şuan dolardan dolayı fiyatı biraz arttı ama gayet iyi bir monitör bende yakın zamanda almayı planlıyorum.

BenQ'nun çerçeveleri biraz kalın geldi, ayrıca TN'in verdiği renkler cidden kötü geliyor bana, AOC tavsiye edebilirim.

İtopya'da stokta yok fakat başka sitelerde vardır.

Oyun için istiyormuş arkadaş oyun için alınacaksa TN panel daha iyi bi tercih olur.

Oyun için istiyormuş arkadaş oyun için alınacaksa TN panel daha iyi bir tercih olur.

Doğru söylüyorsun senelerdir IPS panelli monitör kullanıyordum yaklasık 1 senedir TN panelli kullanıyorum oyun deneyimi konusunda kesinlikle TN panel bir adım önde kaliteli bir TN monitör IPS'yi aratmıyor zaten renk konusunda ve daha akıcı.

Renk konusunda aratmıyor mu? Tamam alan kişi bu işi profesyonel yapılıyorsa alınabilir ama normal rekabetçi veya AAA oynayan adam için gereksiz buluyorum TN paneli.

Stoğa gelmesini bekleyebilirsen ASUS TUF VG24VQ modeli iyidir.

Başka marka bir TN panel kullanmadım fakat BenQ XL2411P'de birkaç ayarla o solukluğunu giderip renklerini canlandırabildim gayet iyi onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…