Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #11 Gizemhanim dedi: Bu eski hali arkadaşın bahsettigi G24F "2" ben kullanıyorum ve coil whine sesi yok 180 Hertz'de. Bu monitör daha çıkalı 1 ay bile olmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ghosting problemi var mı peki
Gizemhanim dedi: Bu eski hali arkadaşın bahsettigi G24F "2" ben kullanıyorum ve coil whine sesi yok 180 Hertz'de. Bu monitör daha çıkalı 1 ay bile olmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Ghosting problemi var mı peki
Gizemhanim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2022 #12 Ares.exe dedi: Ghosting problemi var mı peki. Genişletmek için tıkla... Ghosting problemi yok 1ms MPRT 2ms GtG. Kullanır mısın bilmem ama HDR da var renk olarak da çok canlı %125 sRGB ve %95 DCI-P3 destekliyor bu da geniş renk gamutuna olanak saglıyor.
Ares.exe dedi: Ghosting problemi var mı peki. Genişletmek için tıkla... Ghosting problemi yok 1ms MPRT 2ms GtG. Kullanır mısın bilmem ama HDR da var renk olarak da çok canlı %125 sRGB ve %95 DCI-P3 destekliyor bu da geniş renk gamutuna olanak saglıyor.
Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #13 Gizemhanim dedi: Ghosting problemi yok 1ms MPRT 2ms GtG. Kullanır mısın bilmem ama HDR da var renk olarak da çok canlı %125 sRGB ve %95 DCI-P3 destekliyor bu da geniş renk gamutuna olanak saglıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu dediğin çok daha iyi oldu valla. Renk takıntım var büyük ihtimalle bu monitörü alacağım )
Gizemhanim dedi: Ghosting problemi yok 1ms MPRT 2ms GtG. Kullanır mısın bilmem ama HDR da var renk olarak da çok canlı %125 sRGB ve %95 DCI-P3 destekliyor bu da geniş renk gamutuna olanak saglıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu dediğin çok daha iyi oldu valla. Renk takıntım var büyük ihtimalle bu monitörü alacağım )
Gizemhanim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2022 #14 Ben 2 haftadır falan arıyordum bunu buldum buldugum gibi aldım bu fiyatta böylesi yok.
Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #15 Gizemhanim dedi: Ben 2 haftadır falan arıyordum bunu buldum buldugum gibi aldım bu fiyatta böylesi yok. Genişletmek için tıkla... Duvara monte ediliyormu ? Bide dik durabiliyor mu
Gizemhanim dedi: Ben 2 haftadır falan arıyordum bunu buldum buldugum gibi aldım bu fiyatta böylesi yok. Genişletmek için tıkla... Duvara monte ediliyormu ? Bide dik durabiliyor mu
Gizemhanim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2022 #16 VESA destegi var 100x100.
Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #17 @Gizemhanim bu arada hayırlı olsun Gizemhanim dedi: VESA destegi var 100x100 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
@Gizemhanim bu arada hayırlı olsun Gizemhanim dedi: VESA destegi var 100x100 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #18 Rockbery dedi: 1700 TL'ye almıştım çok memnunum. Arkadaşıma da aynısını aldırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu monitör için uğultu sesinden bahsedilmiş. Sanırım önemli bir problem değil ama göz önünde bulundurup iyice araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Bende o fiyata almıştım. Zaten piyasadaki en iyi monitörlerin başında geliyor. Çokta memnunum.
Rockbery dedi: 1700 TL'ye almıştım çok memnunum. Arkadaşıma da aynısını aldırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu monitör için uğultu sesinden bahsedilmiş. Sanırım önemli bir problem değil ama göz önünde bulundurup iyice araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Bende o fiyata almıştım. Zaten piyasadaki en iyi monitörlerin başında geliyor. Çokta memnunum.