MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #21 Bungo Baggins dedi: Benim anladığım piyasada 1 MS' de sıkıntı yapmayan adam akıllı oynatabilen 1 tane bile monitör yok. Ben bu sonuca vardım. Genişletmek için tıkla... Al birini vur ötekine,yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali
Bungo Baggins dedi: Benim anladığım piyasada 1 MS' de sıkıntı yapmayan adam akıllı oynatabilen 1 tane bile monitör yok. Ben bu sonuca vardım. Genişletmek için tıkla... Al birini vur ötekine,yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2018 #22 Kuty dedi: Demek oluyor ki piyasa hiç kimse gerçek 1 MS ile oyun oynayamıyor. 2 veya 3 artık ayarı ney ise onunla oynuyor. Firmalar 1 MS yazmazsa ürünü arka plana atılacağı ve önceliğini kaybedeceği için standart 1 MS yazısını ekletiyorlar galiba. Genişletmek için tıkla... 1 saat ban yediğim için yazamadım. Steam'a gelir misin? MoonWalker dedi: Al birini vur ötekine,yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali Genişletmek için tıkla... Dediğim her şeyi unutabilirsin. MSI monitörü al sıkıntı yaşamayacaksın Son düzenleme: 30 Nisan 2018
Kuty dedi: Demek oluyor ki piyasa hiç kimse gerçek 1 MS ile oyun oynayamıyor. 2 veya 3 artık ayarı ney ise onunla oynuyor. Firmalar 1 MS yazmazsa ürünü arka plana atılacağı ve önceliğini kaybedeceği için standart 1 MS yazısını ekletiyorlar galiba. Genişletmek için tıkla... 1 saat ban yediğim için yazamadım. Steam'a gelir misin? MoonWalker dedi: Al birini vur ötekine,yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali Genişletmek için tıkla... Dediğim her şeyi unutabilirsin. MSI monitörü al sıkıntı yaşamayacaksın
Kerim Bardakcı Kilopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 46 Yer Konya Daha fazla Meslek Muhasebe 30 Nisan 2018 #23 Msı monitör Videdaki monitör 2K değil ama baya şık bir monitör 8 dakikalık bir video İzlemenizi öneririm, monitör fiyatı da 2500 TL
Msı monitör Videdaki monitör 2K değil ama baya şık bir monitör 8 dakikalık bir video İzlemenizi öneririm, monitör fiyatı da 2500 TL
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #24 https://www.amazon.com/Acer-Predato...ken=5f39111a-886a-429f-aeac-0b3eb15a2c93&th=1