144 Hz Monitör Tavsiye

277662

Kilopat
Makaleler
5
Öncelikle elimdeki ekran kartı Sapphire Pulse RX 590 şimdi arkadaşlar mesela GTA 5'de 144 değil de 90 FPS alsam görüntüde bir bozulma olur mu ayarları düşürmek zorunda olmam değil mi bir de ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım nasıl iade ederim bu arada fiyatlarda yılbaşına güveniyorum 1300 liralık şey 1100 1000 liraya düşer diye düşünüyorum. Almayı düşündüğüm monitörlerde şöyle.

MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı

Benim gönlüm bu monitörde ama bir tane forumda bu monitörü arkadaşın biri tavsiye etmemişti MSI monitör alınmaz dedi ama dediğim gibi şu monitöre internetten bile bakınca mutlu oluyorum sizce alınır mı?

Monitörün tipi pek hoşuma gitmedi ama alışırım Samsung'un VA panelini falan çok seviliyor performansı için alabilirim.

Bu da yukarıdakilerin ortası gibi mesela hem görünüşü hoş hem internette övülen bir monitör.

Bu monitörün IPS panel olmasına güveniyorum ama arkadaşın biri 8 Bit falan diyordu sahte bir şeylerden bahsediyordu kronik sorunlu sanırım nasıldır sizce?

Arkadaşın biri ASUS'u övdü de övdü dedim neymiş aga bu ASUS sizce de doğru mudur dedikleri? ASUS'a güvenmeli miyim? Bana sorarsanız tasarımı pek hoş değil ama performansı iyiyse alırım, bir de garantisi 3 yılmış.

Bir de arkadaşlar yılbaşında bayağı baba indirim yapan site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC monıtoru kullanıyorum herhangı bı sorun yasamadım su an. Tavsıye eder mıyım, evet. F/P olarak önerırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
C24g1 kullanıyorum şuan bunlardan birini alacak olsam samsung veya IPS aoc olurdu. O asus monitörü asla almazdım övülecek bir yanı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı