Öncelikle elimdeki ekran kartı Sapphire Pulse RX 590 şimdi arkadaşlar mesela GTA 5'de 144 değil de 90 FPS alsam görüntüde bir bozulma olur mu ayarları düşürmek zorunda olmam değil mi bir de ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım nasıl iade ederim bu arada fiyatlarda yılbaşına güveniyorum 1300 liralık şey 1100 1000 liraya düşer diye düşünüyorum. Almayı düşündüğüm monitörlerde şöyle.
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
Benim gönlüm bu monitörde ama bir tane forumda bu monitörü arkadaşın biri tavsiye etmemişti MSI monitör alınmaz dedi ama dediğim gibi şu monitöre internetten bile bakınca mutlu oluyorum sizce alınır mı?
www.itopya.com
Monitörün tipi pek hoşuma gitmedi ama alışırım Samsung'un VA panelini falan çok seviliyor performansı için alabilirim.
www.epttavm.com
Bu da yukarıdakilerin ortası gibi mesela hem görünüşü hoş hem internette övülen bir monitör.
www.incehesap.com
Bu monitörün IPS panel olmasına güveniyorum ama arkadaşın biri 8 Bit falan diyordu sahte bir şeylerden bahsediyordu kronik sorunlu sanırım nasıldır sizce?
www.hepsiburada.com
Arkadaşın biri ASUS'u övdü de övdü dedim neymiş aga bu ASUS sizce de doğru mudur dedikleri? ASUS'a güvenmeli miyim? Bana sorarsanız tasarımı pek hoş değil ama performansı iyiyse alırım, bir de garantisi 3 yılmış.
Bir de arkadaşlar yılbaşında bayağı baba indirim yapan site var mı?
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
Benim gönlüm bu monitörde ama bir tane forumda bu monitörü arkadaşın biri tavsiye etmemişti MSI monitör alınmaz dedi ama dediğim gibi şu monitöre internetten bile bakınca mutlu oluyorum sizce alınır mı?
Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Quantum Dot FreeSync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Quantum Dot FreeSync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile LC24FG73FQMXUF ITOPYA'da.
Monitörün tipi pek hoşuma gitmedi ama alışırım Samsung'un VA panelini falan çok seviliyor performansı için alabilirim.
AOC C24G1 24" Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü - PttAVM.com
AOC C24G1 24" Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü AOC Türkiye Garantili
Bu da yukarıdakilerin ortası gibi mesela hem görünüşü hoş hem internette övülen bir monitör.
AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bu monitörün IPS panel olmasına güveniyorum ama arkadaşın biri 8 Bit falan diyordu sahte bir şeylerden bahsediyordu kronik sorunlu sanırım nasıldır sizce?
Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D) Full HD Fiyatı
Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşın biri ASUS'u övdü de övdü dedim neymiş aga bu ASUS sizce de doğru mudur dedikleri? ASUS'a güvenmeli miyim? Bana sorarsanız tasarımı pek hoş değil ama performansı iyiyse alırım, bir de garantisi 3 yılmış.
Bir de arkadaşlar yılbaşında bayağı baba indirim yapan site var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: