144 Hz Monitör Tavsiyesi

Emrtgm

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ekranda yırtılmalar oldugu için 60 Hz monitörü değiştirip, yerine 144 Hz bir monitör alma gibi bir düşüncem var.Aklımda 3 model var :

Asus MG248q
Asus VG248qe
Aoc G2460pf
Benq XL2411
ViewSonic XG2401

ASUS MG248Q monitörü'nün tasarımı çok hoşuma gitti fakat ekran kartım NVIDIA ve bu monitör Freesync destekliyor. NVIDIA ekran kartı ile kullanırsam herhangi bir problem olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem olmaz ancak FreeSync teknolojisinden yararlanamazsın. Ben olsam FreeSync olmayan birini tercih ederdim bütçene göre.

Ben BenQ kullandığım için BenQ tavsiye ediyorum. e-Spor'da kullanıldğı için aldım. Genellik CS:GO ve LOL oynuyorum.

Peki display port veya dvı ile bağlamam arasında fark olur mu ?

Vallahi yaklaşık olarak 6 aydır ACER XB241H 144 HZ modeli kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim daha fazla HZ alayım diyorsan tek bir tuş ile 180 HZ çıkarabiliyorsun şiddetle tavsiye ederim.

Vallahi yaklaşık olarak 6 aydır ACER XB241H 144 HZ modeli kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim daha fazla HZ alayım diyorsan tek bir tuş ile 180 HZ çıkarabiliyorsun şiddetle tavsiye ederim.
Evet güzel bir monitör fakat bütcem 1300-1400 civarlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…