144 Hz Monitör Tavsiyesi

Cpt. Price1903

Decapat
Merhaba,
Sistem bilgilerimi aşağıya yazıyorum 144 Hz. Monitör almayı düşünüyorum. CSGO ve PUBG oynuyorum. Öncelikle 144 Hz almaya değer mi ?
Almayı düşündüğüm monitörler de aşağıda, sistemi benim gibi olupta 144 Hz monitörü olan arkadaslarinda yorumlarını bekliyorum.
  • BENQ Ll2411
  • BENQ 2430T
  • Asus VG248QE
  • HP Omen Z7Y57AA
Sistem:
İ3 7100
MSI GTX 1050 Ti
16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
144 Hz alışması kolay bırakması zor diyebilirim. 144 Hz'e geçtiğimden beri 60 Hz tüm ekranlar çok yavaş geliyor bana. CS:GO, Rocket League gibi oyunlarda çok rahat 144 FPS'nin üstüne çıkabilirsin ama GTA 5, PUBG gibi oyunlarda 1060 ile 60-90 arası FPS aldığım için tam olmasa bile 144 Hz güzelliğini hissettiriyor.
Asus VG248QE kullanıyorum. 144 Hz 1 ms olması çok güzel ama TN panel. Renk takıntım olmadığı için bunu aldım.

Asus VG248QE kullanıyordum Asus PG278Q'ya geçtim. Siz bütçenizi belirtin isterseniz.
Sizin arasında kaldıklarınız arasından Asus tercih etmenizi öneririm BENQ renkleri soluk biraz.
Sıfır pahalı ikinci el alabilirim diyorsanız şöyle bir ilanım var:
Satılık - ASUS VG248QE 144Hz 1ms 24" 3D Gaming Monitör

Asus VG248QE kullanıyordum Asus PG278Q'ya geçtim. Siz bütçenizi belirtin isterseniz.
Sizin arasında kaldıklarınız arasından Asus tercih etmenizi öneririm BENQ renkleri soluk biraz.
Sıfır pahalı ikinci el alabilirim diyorsanız şöyle bir ilanım var:
Satılık - ASUS VG248QE 144Hz 1ms 24" 3D Gaming Monitör

Bütçem max. 2500 tl. İlani inceledim de 1 ay kullanmışınız monitörü tatmin etmedimi ? Birde pg278q tecrübelerinizi aktarırmısınız ? Verdiğiniz parayı hak ediyormu sizce.

Bütçem max. 2500 tl. İlani inceledim de 1 ay kullanmışınız monitörü tatmin etmedimi ? Birde pg278q tecrübelerinizi aktarırmısınız ? Verdiğiniz parayı hak ediyormu sizce.
Çok memnunum fakat 27 inç olması FPS oyunlarında zorluk yaratabiliyor 24 inç 180 Hz modeli alınabilir. Ben ikinci el bilgisayar+monitör+ekipman aldığım için daha önce almış olduğum VG248QE'yi bıraktım. Süpriz oldu, yeni set alınca da VG248QE elimde kaldı diyebilirim.
Türkiye'de verdiğiniz parayı hak eden bir bilgisayar OEM ürünü yoktur bu arada. Asus parayı hak ediyor yüksek model monitörlerinde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı