gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 4 Nisan 2020 #11 mrkomec dedi: Ürünün yorumlarında çok çabuk devriliyor vs yazılmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ayaklar biraz geniş, ama elinizle isteyerek itmediğiniz veya sert bir şekilde çarpmadığınız sürece devrileceğini sanmam.
mrkomec dedi: Ürünün yorumlarında çok çabuk devriliyor vs yazılmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ayaklar biraz geniş, ama elinizle isteyerek itmediğiniz veya sert bir şekilde çarpmadığınız sürece devrileceğini sanmam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.359 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Nisan 2020 #12 IPS panelden şaşmayın derim ben: Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
IPS panelden şaşmayın derim ben: Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Kidogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #13 mrkomec dedi: Ürünün yorumlarında çok çabuk devriliyor vs yazılmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-8 ay kullandım. Düşmüyor yani ben bir kere bile düşürmedim o düşürenler napıyor bilmiyorum vallahi nasıl yapıyor merak ettim
mrkomec dedi: Ürünün yorumlarında çok çabuk devriliyor vs yazılmış. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-8 ay kullandım. Düşmüyor yani ben bir kere bile düşürmedim o düşürenler napıyor bilmiyorum vallahi nasıl yapıyor merak ettim