144 Hz monitöre RX5500 XT sistem uygun mu?

Alınır. RX5500XT ve 144Hz monitör kullanıyorum. Memnunum.

FPS için grafik kalitesinden kısmanız gerekecek çoğu güncel oyunda.144 FPS almadan tam etkili olamayacak monitör.

FPS için grafik kalitesinden kısmanız gerekecek çoğu güncel oyunda.144 FPS almadan tam etkili olamayacak monitör.
Rekabetçi oyunlarda olması yeterli.

Fikir vermek açısından yazıyorum. 144 Hz, FreeSync Premium monitör + 5600XT kullanıyorum.
LoL'de falan FPS 144'ün altına düştüğünde yırtılmadan ziyade kasıyor gibi oluyor. Haberiniz olsun.

Fikir vermek açısından yazıyorum. 144 Hz, FreeSync Premium monitör + 5600XT kullanıyorum.
LoL'de falan FPS 144'ün altına düştüğünde yırtılmadan ziyade kasıyor gibi oluyor. Haberiniz olsun.
Kasıyor gibi olması 144 Hz'ye alıştığınız için. Ayrıca RX5600XT ile League of Legends'de kolay kolay 144 FPS altına düşmez.

Kasıyor gibi olması 144 Hz'ye alıştığınız için. Ayrıca RX 5600XT ile League of Legends'de kolay kolay 144 FPS altına düşmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaldı ki benim işlemci 2600X.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…