ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC C24G1 24" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Eylül ayında Msi Mag241CV ile aynı fiyatken AOC'un monitörünü almıştım çok memnunum tavsiye ederim. Her iki monitörün de indirim zamanı 1.299 TL'ye iniyor fiyatı
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Eğer 24'' alacaksanız kesinlikle flat ekran almalısınız. Curverd için 24'' çok küçük kalıyor. Ayrıca curved ekranlarda ölü piksel olma ihtimali daha yüksektir.
Lenovo D24f-10 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sorum şöyle olacak monitor almayı planlıyorum 144Hz olmalı 1.5K verip MSI mı almalıyım? Daha uygun fiyata Lenovo mı? Uygun fiyatlı bir ürün aramaktayım bütçe sınırım 1.5K yardım lütfen.
viewsonic in monitörlerinin iyi olduğunu duymuştum ve bu yüzden VİEWSONİC. VX2458-C-MHD aldım dış görünüş olarak baya güzel yan ve üst çerceveleri ince ama alt çercevesi biraz kalın ama buda normal kalınlıkta öyle fazla kalın değil 144 hz 1 ms. Ve arkasında kulaklık almadıysan idare eder 2 tane hoparlör bulunuyor ayrıca curved fiyatı ben indirimden almıştım 1000 tl ama şuan 1250 civarı bir vak derim.