Merhabalar. Yeni bir monitör almak istiyorum oynadığım oyunlar sadece Counter Strike Global Offensive ve 144 Hz benim için önemli. TN panel dışında farklı bir şey kullanmak istemiyorum o yüzden aşağıda bıraktığım linklerdeki monitörler den hangisini almalıyım?
Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
LG UltraGear 24GL600F 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 25MX 4JF31AA 24.5" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dostum sende benim kafadan düşünüyorsun.Eğer çerçeve ve kalınlık senin için sorun olmaz ise sana Lenovo DF-24 F10 öneriyorum.Bizzat kendin kullanıyorum ve aşırı derecede CS:GO oynuyorum bu monitör beni tatmin ediyor.Fazla para vermene gerek kalmaz.
Dostum sende benim kafadan düşünüyorsun.Eğer çerçeve ve kalınlık senin için sorun olmaz ise sana Lenovo DF-24 F10 öneriyorum.Bizzat kendin kullanıyorum ve aşırı derecede CS:GO oynuyorum bu monitör beni tatmin ediyor.Fazla para vermene gerek kalmaz.
Maalesef diğer ürünleri inceleme fırsatım olmadı. Bende yorumları okuyarak bir de bana denk geldiği için direk benq tercih ettim memnunum cs go için mottosu benq deniyor
Maalesef diğer ürünleri inceleme fırsatım olmadı. Bende yorumları okuyarak bir de bana denk geldiği için direk benq tercih ettim memnunum cs go için mottosu benq deniyor