Aslında bende çok kararsızım bu aralar FPS oyunları pek oynamıyorum, hikaye tabanlı oyunlar şu an önceliğim belki ama asla düzenli bir oyun düzenim yok. Hogwarts legasy oyununu çok merak ediyorum belki ileride starfield gelecek ona bağlanabilirim. Genel olarak Battle for middle eart oynuyorum arkadaşlarla, her neyse konuya gelecek olursam şu an ben 144 Hz üstü benim için önemlimi dersem bence önemsiz gibi 2K VA panel almak istiyorum ama ghosting muhabbeti korkutuyor ben bundan 1 yıl öncesine kadar CS:GO oynardım yaklaşık 5 k saatim var ve rankım globaldi çok hareketli oyun ve TN de ghosting yoktu ve iyiydi tabii renk konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü hiç IPS monitöre göz gezdirmedim merak ediyorum ama VA alıp hüsrana uğramak da istemiyorum, 1080p TN panel ekranım var ve zamanında 850 TL'ye almıştım şu an 2K IPS'lere bakınca en giriş seviyesi 6800 TL civarı onda da ölü pixeldir ışık sızması gibi sorunlar varmış biraz daha arttırıyım diyorum hepsinde bir bokluk var kararsızım belki bu monitörde kalabilirim kalırsam beni çok uzun süre götürür RTX teknolojisini kullanırım diyorumda dediğim gibi TN panel gerçektende çok kötü mü renk veriyorum IPS'e göre ben onu anlamadım grafiklere ben hep soluk renklemi bakmışım renk önemlimi sizce? Oyuna zevk veren renkler mi? Belki de renklerdir bilemem ama 1080p IPS alırsam muradım erer miyim
ya da ikinci el IPS 1080p al kendiminkini satayım diyorum.
LENOVO D24F-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da