1500-1600 TL bir bütçem var ve ağırlıkla Counter-Strike Global Offensive oynuyorum ve bu oyuna çok önem veriyorum. O yüzden TN panel seçtim ve kavisli monitör hiç kullanmadım ve kullanmam da büyük ihtimal önerileriniz ne olur?
PC Özelliklerim:
İşlemci: Ryzen 5 1600 12NM
Ekran Kartı: INNO3D GTX1650 Super
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz
SSD: Adata 240 GB
Kasa ve Güç Kaynağı: Corsair Spec-Delta
Kardeşim süper bir internetin var 5 ms değer alıyorsun mükemmel ekipmanlara sahipsin ekran kartın ve işlemcin harika TN paneli de sırf ms değeri için istiyorsun benim diyecek sözüm yok size. Sadece sana demiyorum bunu yanlış anlama genel olarak konuşuyorum. Sırf milisaniyelik değerler için gözünüze afedersin b.ktan panel tiplerine alıştırmayın. VA panel al o çok daha iyi.
Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Artık IPS ve VA paneller de çok hızlıyken CS:GO oynuyorum diye TN panel almak gereksiz bence.
Zaten ülkemizde internet böyle oldukça, sunucular uzak oldukça, monitörün 0.1 ms olsa ne yazar...
Kardeşim süper bir internetin var 5 ms değer alıyorsun mükemmel ekipmanlara sahipsin ekran kartın ve işlemcin harika TN paneli de sırf ms değeri için istiyorsun benim diyecek sözüm yok size. Sadece sana demiyorum bunu yanlış anlama genel olarak konuşuyorum. Sırf milisaniyelik değerler için gözünüze afedersin b.ktan panel tiplerine alıştırmayın. VA panel al o çok daha iyi.
Kankam oynadığım oyun da herkes TN panel öneriyor neden onu anlamadım kusura bakma kızdırdım galiba seni. Biraz bilgisizim bu konu da
Peki dostlarım panel tercihini size bıraksam ne almalıyım bilgisizim biraz bu konu hakkın da bütçemi 1700 TL'ye kadar zorlayabilirim.
Kankam oynadığım oyun da herkes TN panel öneriyor neden onu anlamadım kusura bakma kızdırdım galiba seni. Biraz bilgisizim bu konu da
Peki dostlarım panel tercihini size bıraksam ne almalıyım bilgisizim biraz bu konu hakkın da bütçemi 1700 TL'ye kadar zorlayabilirim.