144 Hz mi, 165 Hz mi alsam diye düşünüyorum. Sizce çok fark eder mi? Hangisini alayım? Ek olarak şunu belirteyim: CS:GO ve LoL oynuyorum. Ona göre alacağım.
Hocam bence fiyat farkı çok varsa hiç değmez. 75 Hz monitörümü bilinçsizliğim yüzünden 5 ay boyunca 60 Hz olarak kullandım. Tekrar geri çektiğim de hiçbir değişiklik göremedim. Bu sıradışı bir örnek tabii ki ama bence 60 ile 144 arasında olduğu gibi gözle görülebilecek bir fark yoktur.
Bende 144 hz monitör var. Arkadaşımda 165 hz monitör var. İkisini de denedim "neredeyse" hiç bir fark sezemedim. Çok fiyat farkı yoksa alınmışken tam alınabilir. Ama çok ise fiyat farkı gerek yok.
Bu arada sistemin iyi mi? 165 fps'in altına inmemen lazım çok rahatsız ediyor yoksa.
Bende 144 hz monitör var. Arkadaşımda 165 hz monitör var. İkisini de denedim "neredeyse" hiç bir fark sezemedim. Çok fiyat farkı yoksa alınmışken tam alınabilir. Ama çok ise fiyat farkı gerek yok.
Bu arada sistemin iyi mi? 165 fps'in altına inmemen lazım çok rahatsız ediyor yoksa.