TN Panel olmasının avantajı veya dezavantajı olur mu peki ? MSI olan VA Panel. TN'nin oyun performansı daha iyi olacaktır muhtemelen VA ise daha iyi kontras verecektir ve renkleri daha iyi olabilir.
Teşekkür ederim önerileriniz için ama monitörün 23 ila 24 inç arası olmasını istediğimi belirtmeyi unutmuşum. 27 inç ekranda rahat edebileceğimi sanmıyorum.
Teşekkür ederim önerileriniz için ama monitörün 23 ila 24 inç arası olmasını istediğimi belirtmeyi unutmuşum. 27 inç ekranda rahat edebileceğimi sanmıyorum.
MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TN Panel olmasının avantajı veya dezavantajı olur mu peki ? MSI olan VA Panel. TN'nin oyun performansı daha iyi olacaktır muhtemelen VA ise daha iyi kontras verecektir ve renkleri daha iyi olabilir.
Bende deneyimlemedim ama merak ediyor insan 24" de değilde 27" de birçok kişinin büyük dediği ekranda kavisin sizi biraz daha ekranın içine aldığından dolayı büyüklüğünün verebileceği sıkıntıyı biraz olsun düzeltebilir diye düşünüyorum. Ama tabi bu doğru olmayabilir