144 Hz vs 165 Hz vs 240 Hz

Benim panelde VA ama 27inç olduğundan mı acaba parlama falan olmuyor. 20 inç bir monitör daha var oda VA galiba ama onda sağdan soldan bakınca kararma falan oluyor çok. AOC marka 2K 144Hz.

Hikayeli, yüksek grafik kalitesine sahip oyunları sinematik bir havayla akıcı şekilde oynayabilmek için topladığım sistemimde AOC CQ27G2U 2K 144Hz 1ms VA monitör kullanıyorum, oldukça keyifli. Rekabetçi olmadığım için 240Hz tercih edip 1080p'ye düşmek istemedim bütçemin fiyat aralığını düşünerek. Umarım çok fazla şey kaçırmıyorumdur.

Bende de aynı monitör var. Motion blur kapalı olduğu halde oyunlarda açıkmış gibi oluyor ve Steam gibi siyah gri temalı uygulamalarda harflerin kuyruğu varmış gibi oluyor. Sizde de oluyor mu böyle?

Dikkatimi hiç çekmedi hocam.
Bende de aynı monitör var. Motion blur kapalı olduğu halde oyunlarda açıkmış gibi oluyor ve Steam gibi siyah gri temalı uygulamalarda harflerin kuyruğu varmış gibi oluyor. Sizde de oluyor mu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…