Bilgisayarlar hakkında çok kapsamlı bir bilgim yok, o yüzden buraya geldim. İtopya'da bulduğum bu sistemi almayı düşünüyorum. İyi bir sistem midir, ya da bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem var mıdır? Yardım ederseniz çok mutlu olurum
AM4 ve DDR4'ten uzak durun artık. 7500F ve RX 7600 ve yukarısı var iken RTX 4060 ve AM4 soket asla alınmaz tamamıyla ölü yatırım. Ciddi performans farkları var. i5 13 ve 14. nesil almayın. 7500F çok daha mantıklı bir işlemci.
Hiç alınmaz diye bir şey yok alınabilir lakin alacağınız sistem orta vadede bir sistem Intel'in 14ncü nesil işlemcilerin anakartları yeni çıkan Intel'in işlemcileri ile son buldu ki o yeni çıkacak anakartlarında ömrü 1 yıl olarak açıklanmıştı diye hatırlyıorum. Tavsiyem AM5 anakartlar olacaktır yeni çıkacak işlemcileri destekleyebileceği için çok daha iyi bir yatırım olabilir 4060 güzel bir kart lakin F/P ürün değil illa F/P ürün alınmalı diye bir kaide yok lakin NVIDIA'nın yeni GPU'lar üretmiyor oluşu şu an ve GPU kıtlığı yüzünden eğer alacaksanız hemen almanızı tavsiye ederim kötü bir GPU değil 1080p de sizi hiç üzmez ama ben 7700XT gibi modelleri tercih ederdim ya da biraz daha bekleyip AMD'nin yeni çıkartacağı ekran kartlarınada bakabilrsiniz. Oldu da AM5 anakarta geçeceksiniz AMD'nin sessizce piyasaya sürdüğü 8400F modelini inceleyebilirsiniz.