GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #11 Bütçeye göre daha F/P sistem toplanabilirmiş yinede kötü değil moral bozmuş olmayalım. Hayırlı olsun.
Bütçeye göre daha F/P sistem toplanabilirmiş yinede kötü değil moral bozmuş olmayalım. Hayırlı olsun.
batiwankenobi Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 868 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #12 Fena sistem değil güle güle kullanın. Son zamanlarda sistemlere yüklenince insanlar çok zam geldi biz arkadaşa 2.elde bir PS5-Series X yaptık bu fiyatın bir tık üstüne umarım yazın güzel indirimler gelir karne zamanı gibi dönemlerde.
Fena sistem değil güle güle kullanın. Son zamanlarda sistemlere yüklenince insanlar çok zam geldi biz arkadaşa 2.elde bir PS5-Series X yaptık bu fiyatın bir tık üstüne umarım yazın güzel indirimler gelir karne zamanı gibi dönemlerde.
R Ryzen 3 3100 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #13 GucukBey dedi: Bütçeye göre daha F/P sistem toplanabilirmiş yine de kötü değil moral bozmuş olmayalım. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 7500F 4060'lı sistemler vardı ancak parçaların ASUS olması ve peşin fiyata 3 taksit cezbetti açıkçası teşekkür ederim.
GucukBey dedi: Bütçeye göre daha F/P sistem toplanabilirmiş yine de kötü değil moral bozmuş olmayalım. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 7500F 4060'lı sistemler vardı ancak parçaların ASUS olması ve peşin fiyata 3 taksit cezbetti açıkçası teşekkür ederim.
ByStalker Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber & Gamer 27 Mayıs 2025 #14 Satın alacaktım sırf RAM'ler yüzünden almadım CL değerleri çok yüksek.
R Ryzen 3 3100 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #15 ByStalker dedi: Satın alacaktım sırf RAM'ler yüzünden almadım CL değerleri çok yüksek. Genişletmek için tıkla... İleride eldeki RAM'i satarak 16x2 30CL RAM düşünüyorum indirimle vs denk gelirse eğer.
ByStalker dedi: Satın alacaktım sırf RAM'ler yüzünden almadım CL değerleri çok yüksek. Genişletmek için tıkla... İleride eldeki RAM'i satarak 16x2 30CL RAM düşünüyorum indirimle vs denk gelirse eğer.