1440p 144Hz 23.8" pivot monitör önerisi

@Saint Lucia, şu an piyasada var olan tek 165 Hz ve üzeri 24" boyuta sahip 2K ekranı paylaşmışsınız, daha bu sene üretilmiş. Bundan haberim yoktu.

Çin pazarındaydı. Her ülkede satışı yok bu monitörün. Bizim ülkemize de yeni geldi zaten. Görmemiş olmanız çok normal. Bu yüzden sizlere lafım yok.
Ürün AOC olmasa kolay kolay önermezdim. Çin'de çok tutulmuş.

@Saint Lucia hocam 1440p bi monitör almak istiyorum ama 27 inch de rekabetçi oyunlarda çok rahatsız ediyor önerebileceğin 240 hz 1440p 24 inch bi monitör var mı yoksa 144 yada 165 mi almalıyım

@Saint Lucia hocam 1440p bir monitör almak istiyorum ama 27 inch de rekabetçi oyunlarda çok rahatsız ediyor önerebileceğin 240 Hz 1440p 24 inch bir monitör var mı yoksa 144 ya da 165 mi almalıyım

24 inç ve 2K tek monitör Link'e koyduğum monitör. Siz bir de bunun 240Hz olanını istiyorsunuz. Öyle bir monitör henüz üretilmedi. Olmayan ürünü öneremem.
Ayrıca monitör önerisi için yeni konu açın ve etiket atın. Alt konulardan bildirim gelmiyor.

@Saint Lucia hocam teşekkürler galiba bu monitörü alacağım 24 inch 240hz olmadigini hatta 2k da 24 inch olmadigini bilmiyordum hocam son bi soru sorayim 4k 27 inch ppi 160
24 2k 120ppi hocam 120ppi cok iyi bir deger sanırsam sizce nasil

ips panelin sıkıntısı var mıdır kontrast olarak problem cekermiyim son olarak hocam konu açamıyorum benim var heralde

@Saint Lucia hocam teşekkürler galiba bu monitörü alacağım 24 inch 240Hz olmadigini hatta 2K da 24 inch olmadigini bilmiyordum hocam son bir soru sorayim 4K 27 inch PPI 160
24 2K 120PPI hocam 120PPI cok iyi bir deger sanırsam sizce nasıl

IPS panelin sıkıntısı var mıdır kontrast olarak problem ceker miyim son olarak hocam konu açamıyorum benim var herhalde

PPI değeri inç ve çözünürlüğe bağlıdır. Benim sunduğum monitörün PPI değeri yüksek çünkü 24 inç'te 1440p kolay yapılacak bir dizayn değil.
IPS panellerin consrat derecesi VA kadar değildir. IPS glow olması muhtemel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı