Hız İhtiyacını Karşıla Anlık Tepkime: Etkileyici seviyedeki 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareket eden görseller inanılmaz bir netlikte gözükür ve bu sayede oyun içinde daha hızlı tepkiler…
Evet dün stoka geldi. Konusu açmıştım. Dün aramızda alan epey kişi oldu. Bu iki monitörün özellikleri aynı sayılır. Kısacası aralarındaki fark inç. 31 inç alma zorunluluğun yok. Bu 27 inç olan modeli olmadığı için öneriyordum.
Fakat fiyatı dün 7.400TL idi. Talep gördüğü için zam yedi.
Evet dün stoka geldi. Konusu açmıştım. Dün aramızda alan epey kişi oldu. Bu iki monitörün özellikleri aynı sayılır. Kısacası aralarındaki fark inç. 31 inç alma zorunluluğun yok. Bu 27 inç olan modeli olmadığı için öneriyordum.
Fakat fiyatı dün 7.400TL idi. Talep gördüğü için zam yedi.
Bu monitör hem Fast hem nano. Çok iyi bir avantaj bu fiyatta monitör için.
Fast IPS normal IPS panelere göre 4kat daha hızlı tepkime süresine sahip. Ghostingi ciddi derecede azaltan bir panel.
NanoIPS ise renk gamıyla alakalı. Daha yüksek renk gamına sahip. sRGB değeri %133 bu yüzden.
31 inç almana gerek yok.
Bu monitör hem Fast hem nano. Çok iyi bir avantaj bu fiyatta monitör için.
Fast IPS normal IPS panelere göre 4kat daha hızlı tepkime süresine sahip. Ghostingi ciddi derecede azaltan bir panel.
NanoIPS ise renk gamıyla alakalı. Daha yüksek renk gamına sahip. sRGB değeri %133 bu yüzden.
31 inç almana gerek yok.
Arkadaşın gülme sebebini sana ben açıklayayım.
Önerdiğimiz markaların yanından geçmeyen bir markaya bakmışsın bu yüzden.
Dünyanın en monitörünü bile üretse Gamepower alınmaz. O para o markaya asla kazandırılmaz.