Ömer Yücebaş
Hectopat
Git oled al. odyssey g6. Öğrenci indirimiyle 21kydıı galiba. Oled candırHerkese merhaba,
Şu an kullandığım monitör AOC 24G2ZU modeli; beni FPS oyunları genelinde tatmin ediyor fakat görüntü kalitesi ve çözünürlüğü sebebiyle biraz sıkılmış durumdayım.
Maksimum bütçem 20.000TL. Bu fiyata alabileceğim en fiyat performans 2K 240Hz monitör nedir?
Monitörde aradığım özellikleri önem sırasına göre aşağıdaki gibi sıralıyorum, buna göre sizce en mantıklı olan monitör nedir?
1- Hala çoğunlukla FPS oyunları oynadığım için reel gecikme değeri, response time ve ghosting gibi sorunların olmaması gerekiyor.
2- Daha kaliteli bir görüntü ve doygun renkler görmek istiyorum.
3- Panel olarak herhangi bir skalam yok. Her panelin başarılı monitörleri var. Fakat TN panel benim istediğim kriterleri genel olarak karşılamaz gibi duruyor.
4- 27" olmasını istiyorum, fakat yukarıdaki özelliklere sahip bir 24" monitör yerine bu özellikler olmayan bir 27" tercih etmem.
Dostlar ayrıca belirtmekte fayda var, bütçem 20.000TL diye hepsini harcayacağım diye bir kaide yok. 10.000TL'ye yukarıdaki özellikleri fazlasıyla karşılayabilecek bir monitör varsa onu almayı tercih ederim. Fiyatlar arttıkça ufak kalite farkları için çok büyük fiyat farkları oluşuyor. Başlıkta da belirttiğim gibi F/P olmasını göz önünde bulundurmam lazım.
Herkese merhaba,
Şu an kullandığım monitör AOC 24G2ZU modeli; beni FPS oyunları genelinde tatmin ediyor fakat görüntü kalitesi ve çözünürlüğü sebebiyle biraz sıkılmış durumdayım.
Maksimum bütçem 20.000TL. Bu fiyata alabileceğim en fiyat performans 2K 240Hz monitör nedir?
Monitörde aradığım özellikleri önem sırasına göre aşağıdaki gibi sıralıyorum, buna göre sizce en mantıklı olan monitör nedir?
1- Hala çoğunlukla FPS oyunları oynadığım için reel gecikme değeri, response time ve ghosting gibi sorunların olmaması gerekiyor.
3- Panel olarak herhangi bir skalam yok. Her panelin başarılı monitörleri var. Fakat TN panel benim istediğim kriterleri genel olarak karşılamaz gibi duruyor.
4- 27" olmasını istiyorum, fakat yukarıdaki özelliklere sahip bir 24" monitör yerine bu özellikler olmayan bir 27" tercih etmem.
Dostlar ayrıca belirtmekte fayda var, bütçem 20.000TL diye hepsini harcayacağım diye bir kaide yok. 10.000TL'ye yukarıdaki özellikleri fazlasıyla karşılayabilecek bir monitör varsa onu almayı tercih ederim. Fiyatlar arttıkça ufak kalite farkları için çok büyük fiyat farkları oluşuyor. Başlıkta da belirttiğim gibi F/P olmasını göz önünde bulundurmam lazım.
Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 240 Hz alabilirsin. Ucuz olsun dersen buna bakabilirsin:Herkese merhaba,
Peki sizce 11.500TL'ye eğitim indirimiyle G65B almak mı yoksa Rampage ellipse mi?Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 240 Hz alabilirsin. Ucuz olsun dersen buna bakabilirsin:
Elektronik: Rampage Ellipse EL27R240Q 27” 240Hz 11.499 TL - Vade Farksız 3 Taksit
Rampage şaşırttı. Abdullah Hacıgül'ün incelemesinde bu monitör %153 volume sRGB ve %96 coverage Adobe RGB üst seviye renk gamutu sunmuş, parlaklığı bayağı yüksek 440 CD, gecikme değerleri iyi ve beyaz şık. Bu fiyatta gayet alınabilir...www.technopat.net
FPS oyunları oynadığınız için Rampage.Peki sizce 11.500TL'ye eğitim indirimiyle G65B almak mı yoksa Rampage ellipse mi?
Peki sizce 11.500TL'ye eğitim indirimiyle G65B almak mı yoksa Rampage ellipse mi?
lg tabiki de@bluerr hocam G65B, Rampage Ellipse ve LG 27GR83Q modellerinin hepsi aynı fiyat olsa yerimde olsanız hangisini alırdınız?