1440p 60FPS için GTX 1060 Sistem

2K ve 1ms ekranlar takdir edersiniz ki çok pahalı...
Maalesef. Eğer ekran kartınız en az 980 Ti veya Titan X Maxwell veya GTX 1070 ise ve genellikle AAA oyunlar oynuyorsanız 1440p tabi güzel olur. 5 MS ile 1MS fark etmezsiniz tabi ama Rainbow Six Siege gibi oyunlar veya League Of Legends gibi oyunlar oynuyorsanız bir hayli tiksindirici oluyor 5 MS, tabi bu benim fikrim.

Birde şöyle bi durum var(mış) XL2411z aldık diyelim DSR(tam bu olmayabilir) onunla 2k çözünürlüğü elde edebiliyormuşuz. Bilginiz var mı?

Birde şöyle bi durum var(mış) XL2411z aldık diyelim DSR(tam bu olmayabilir) onunla 2k çözünürlüğü elde edebiliyormuşuz. Bilginiz var mı?
DSR ile elde edilen çözünürlük gerçek çözünürlük değil. Ekranın üzerinde yeteri kadar piksel bulunmadığı için iç içe giren pikseller görüntüyü bozuyor, Nvidia'nın smoothness ayarı da ufak bir bulanıklık vererek düzeltiyor bu bozulmayı. Ekran kartı yine de 1440p görüntüyü işlemiş oluyor. Yazılar dışında geri kalan net görünüyor. Ufak bir bulanıklık oluyor genel olarak.

I7 6700 ve gtx 1070 almistim. monitorde 1440p

Kullanimdan sonra kisisel gorusum:

Keske i5 6500 ve gtx 1060 alsaymisim diyorum.

1440p icin bile gtx 1070 gereksiz guclu. bir cok oyunda full ayarlarda 100 fpsyi geciyorum.

gtx 1080 alan arkadaslar isin fantezi veya gelecek 5 seneki yatiriminda sanirim

nvdia 10xx serisi ile gercekten yeni bir cag baslatmis arkadaslar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…