1440p 60FPS YouTube yayını açmak için webcam önerisi

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 1440p yayin acip webcam acacagim. Bende 1080p Logitech bir webcam var ama kalitesini hiç begenmiyorum. 1440p 60FPS yayin acip webcam acmak istiyorum. Yayincilar bunu nasıl yapiyor? Ben de yapmak istiyorum. Tecrube edinmis biri beni yonlendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

2 seneden önce bu ürünü aldım 500 TL gibi bir fiyata ve hem fiyatı hem de görüntü kalitesi şaşırtıcı derecede iyiydi. Düşük ambiyans ışığında çok güzel sonuçlar veriyordu. Özellikle Discord'da kamera markası soranlar oluyordu. En güzel yanından biri de geniş açısı olmasıydı. Hatta yayın açan bir arkadaşıma da aldırdım. Tam profesyonel bir yayıncı değilseniz sizi idare edecektir. Ama maalesef ürün kalmamış stokta sanırım. En son yine 650 TL ivarındaydı vergisi hariç. İkinci el bulursanız bir düşünün derim.

34.jpg

Son düzenleme:
Logitech Mx brio 12249 lira amazonda satıcı amazon
Logitech brio 4k birçok yerde stok yok eski model olduğu için muhtemelen
Mx brio öneririm . Bu iki cihazdan biri talebinizi karşılar inceleyip tercihinizi yapın iyi yayınlar.

2 seneden önce bu ürünü aldım 500 TL gibi bir fiyata ve hem fiyatı hem de görüntü kalitesi şaşırtıcı derecede iyiydi. Düşük ambiyans ışığında çok güzel sonuçlar veriyordu. Özellikle Discord'da kamera markası soranlar oluyordu. En güzel yanından biri de geniş açısı olmasıydı. Hatta yayın açan bir arkadaşıma da aldırdım. Tam profesyonel bir yayıncı değilseniz sizi idare edecektir. Ama maalesef ürün kalmamış stokta sanırım. En son yine 650 TL ivarındaydı vergisi hariç. İkinci el bulursanız bir düşünün derim.

Eki Görüntüle 2397603
Keske olsada heryere baktim yok. Suan icin Logitech 4K gibi.

Logitech Mx brio 12249 lira amazonda satıcı amazon
Logitech brio 4k birçok yerde stok yok eski model olduğu için muhtemelen
Mx brio öneririm . Bu iki cihazdan biri talebinizi karşılar inceleyip tercihinizi yapın iyi yayınlar.

Bunu begenddim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı