1440p için RTX 4080 alınır mı?

Jendeukie

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 1440p - 165 Hz monitör var. Uzun zamandır ekran kartına karar vermeye çalışıyorum. Genel olarak 120 FPS üzerinde ve mümkün olduğunca Ray Tracing açık bir şekilde oyun oynamak istiyorum. Fiyat konusunda AMD 7900XTX cezbetse de Ray Tracing performansında çok geri gibi gözüküyor. Sizce RTX 4080 bütçeyi boşa zorlamak mı olur? Bu kadar yüksek fiyatlara bilgisayar topluyor iken de bir önceki nesilde kalmak pek istemiyorum. Neredeyse ekim ayından beri kararsızlığımdan toplayamadığım için RTX 4070 Ti çıkış tarihine de sabrım kalmadı diyebilirim.

Son düzenleme:

Ben olsam 4080 alırdım ama fiyatları daha düşer gibi.

4080 alıp 2K RT'yi dibine kadar kullanmak çok mantıklı. RTX 4090 abartı olurdu ama RTX 4080 uzun süreler RT Ultra kartı olur 1440p için. Tabii işlemcin sağlam olması lazım.

4080 VRAM nedeniyle arada kaldı, tam 4K değil, 2K için de fazla gelecektir. Bana kalırsa 2K için 4070 Ti daha doğru bir seçenek. 4K için de ileriye dönük tek seçenek var; o da 4090.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…