Merhaba, 27" boyutlarında artı eksi biraz fark edebilir sorun değil. Sadece 32" gibi boyutları kullanmayı sevmiyorum. IPS, HDR600 ve 1440p özelliklerini taşıyan bir monitor önerisine ihtiyacım var. Kendim araştırdığım zaman karşıma çıkan seçeneklerden yurt dışında satılan bir model ilgimi çekti fakat Türkiye üzerinde satıldığını göremedim belki üretimden kalkmıştır. XG27AQMR bulduğum monitördu fakat zaten satışta olsaydı bile 300Hz ihtiyacım yok. Halihazırda 360Hz bir monitörüm var yenileme hızı konusunda bir takıntım yok fakat 180Hz civarı benim için uygundur. Yine artı eksi biraz oynayabilir yenileme hızı sorun değil. Türkiye'de satışa açık olan bulduğum bir model buydu VG27AQML1a fakat ürün hakkında hiçbir inceleme bulamıyorum o nedenle biraz çekimserim. Ayrıca HDR600 yerine HDR400 bulunduruyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör S27DG502EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
hdr400 ama ben gayet memnunum 32 incini aldım ayrıyetten inceleme videosuda çektim gayet fiyat performans
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) Monitör S27DG502EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
hdr400 ama ben gayet memnunum 32 incini aldım ayrıyetten inceleme videosuda çektim gayet fiyat performans
Tavsiye için teşekkür ederim fakat benim bulduğum üründen pek bir artı yönde farkı yok. HDR600 veya HDR10 olan değindiğim özelliklere sahip bir monitör biliyor musunuz?
Konu pek ilgi görmedi, başlığın ana mesajını da düzenleyemiyorum bu nedenden dolayı araştırma sonucu bulduğum bir kaç monitorü bu mesaj altında paylaşıp fikir almak istiyorum; G274QPX , 27GR83Q-B , XG27ACS Daha öncesinde VG27AQML1A modelini düşünüyordum fakat bu monitörlerden birisine yönelmeyi tercih edeceğim. Fiyat baz alınmadan + / - bakımından hangisine yönelmemi önerirsiniz?