Ekran kartım yok ve alabileceğim maksimum kart RTX 3060. Şu an 2K IPS monitörüm var ancak bu kart ile çok yüksek FPS'ler alamayacağım için 1080P'ye dönüş yapmak istiyorum. İlk kez 2K'ya geçtiğimde görüntünün güzelliği beni mest etmişti, her şey daha ayrıntılıydı sanki ve uzaktaki nesneleri de daha iyi ayırt edebiliyodum. Açıkçası 1080P oyun deneyimimi de unuttum. Gerçi hiç şikayetim yoktu zamanında 1080P VA kullanırken ama sanki şimdi 2K'dan 1080P'ye düşünce miyop gözlüğümü çıkarınca hissettiğim görüntü bulanıklığını yaşayacakmışım gibime geliyor. Tek oynadığım oyun PUBG. 2K için ekran kartı şu piyasada alamıyorum, çok pahalılar. 3060 ile de oynanır 2K'da ama ben en azından 200 üstü FPS istiyorum. Eğer geçersem alacağım monitör de XG2402 (144 HZ, 1 MS, TN PANEL, 1080P). Eski bir model olmasına rağmen sahip olduğu düşük giriş gecikmesi ve hızlı tepki süresi ile RTINGS'te bir çok kullanıcının yorumu bu monitörün 240 HZ'e sahip monitörlerden daha akıcı bir görüntü sunması olmuş. Uzun lafın kısası sizce pişman olur muyum?