D drumbanger Kilopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #1 Başlık biraz saçma oldu, pardon. Aklıma alternatif bir şey gelmedi gerçekten. 1440p olup, 144 Hz olan bir monitör var mı? Hatta, ekstra olarak 1-2 ms'e sahip olması kriterini de ekleyebiliriz ama o zorunlu değil. Monitörler bilgili olduğum bir alan değil, bu yüzden sizlere danışıyorum.
Başlık biraz saçma oldu, pardon. Aklıma alternatif bir şey gelmedi gerçekten. 1440p olup, 144 Hz olan bir monitör var mı? Hatta, ekstra olarak 1-2 ms'e sahip olması kriterini de ekleyebiliriz ama o zorunlu değil. Monitörler bilgili olduğum bir alan değil, bu yüzden sizlere danışıyorum.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #2 Google Amca'ya sorsan söylerdi ama önemli değil ASUS ROG Swift PG278Q
Mazhar Can Yıldız Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #3 drumbanger dedi: Başlık biraz saçma oldu, pardon. Aklıma alternatif bir şey gelmedi gerçekten. 1440p olup, 144 Hz olan bir monitör var mı? Hatta, ekstra olarak 1-2 ms'e sahip olması kriterini de ekleyebiliriz ama o zorunlu değil. Monitörler bilgili olduğum bir alan değil, bu yüzden sizlere danışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen ne yeteriyorsa asus rog swift güzeldir.
drumbanger dedi: Başlık biraz saçma oldu, pardon. Aklıma alternatif bir şey gelmedi gerçekten. 1440p olup, 144 Hz olan bir monitör var mı? Hatta, ekstra olarak 1-2 ms'e sahip olması kriterini de ekleyebiliriz ama o zorunlu değil. Monitörler bilgili olduğum bir alan değil, bu yüzden sizlere danışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen ne yeteriyorsa asus rog swift güzeldir.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #4 Asus vg248qe süperdir. Hem ucuz hem 144 herz.