O PSU'yu önermiyorum, bir arkadaşın dediğine göre alt seviye ana kapasitör kullanıyormuş:
RM750'de hangi marka kapasitör kullanılıyor?
İncelemelerine baktım, ne yalan söyleyeyim İngilizcem iyi değildir. Anladığım kadarıyla Su'scon marka kapasitörler kullanılıyor, fakat bu kapasitörler alt seviye, RM750 ise üst seviye bir güç kaynağı. Ben yanlış anladığımı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Biraz araştırma...www.technopat.net
Fiyatı uygun gelmişti, yabancı forumlarda da beğenilmişti ekledim. Daha ucuz veya aynı fiyatta önerdiğiniz bir PSU var mıdır? Teşekkürler.
SilverStone 850W 80+ GOLD Strider Gold S Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST85F-GS) | Teknobiyotik
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 850W toplam gücün neredeyse tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 850W güç kaynağı; tek 12V...www.teknobiyotik.com SilverStone Strider 750W 80+ Plus Gold Single Rail 62A Modüler Güç Kaynağı (ST75F-GS3.0) | Teknobiyotik
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 750W toplam gücün tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 750W güç kaynağı; tek 12V kanalından...www.teknobiyotik.com Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Seasonic Focus Plus SSR-650FX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ayrıca şu ekran kartı modeline bakabilirsiniz, görüntü ve performans anlamında çok güzel:
RTX 3070 sistem toplamak isteyenler için harika bir model: Galax RTX 3070 SG
Ben bu karta aşık oldum, sizler de görün istedim, benim gibi RTX 3070 sistem toplayacak arkadaşlar varsa bu karta bakabilirler, şahsen bu modeli almayı düşünüyorum: https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx3070-sg-edition-8gb-256bit-gddr6-rtx-3070-serious-gaming-ekran-karti-37nsl6md1gna.html...www.technopat.net
AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston HyperX Fury 16 GB 3600 MHz DDR4 CL17 HX436C17FB3AK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston HyperX Fury 16 GB 3600 MHz DDR4 CL17 HX436C17FB3AK2/16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung 500 GB 970 EVO MZ-V7E500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 500 GB 970 EVO MZ-V7E500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.com High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com Böyle bir sistem önerebilirim.Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 5800X için depolamadan kısmak gerekti ama değdi bence.