Aslında soruyu şöyle sormam daha sağlıklı olur, bildiğim kadarıyla bir oyun L3 önbelleğini ne kadar kullanıyorsa o kadar fark oluşuyor bu X3D'lerde, şimdi ilettiğin videoya baktığım zaman Apex Legends'de bir FPS oyunu ama 1440P'de 2 işlemcide 300 FPS almış, ne 1 eksik ne 1 fazla aynı şekilde Rust da sadece 18 FPS fark var, CS2'de 40 FPS fark var ama her 2'side zaten +400 FPS olduğundan 280Hz monitör kullanacağım için bir şey fark etmiyor, ama PUBG'de gerçekten bir fark var. Warzone'de de 203/245 FPS yani 42 FPS fark var bu da iyi, çok değişik. Belli başlı oyunlarda ciddi farklar varken kimi oyunda hiç yok, benim oynadığım tarzdaki oyunlarda fark var desek kimisinde uçurum fark varken kimisinde çok az, ama benim durumumda monitör zaten 280Hz olduğu için Apex'de her 2 işlemcide mesela 300 FPS alıyor tabi burada test için 4090 takılmış oda durumu değiştiriyor, bilemedim. Güçlü bir işlemci ama aradaki 8K fiyat farkı sadece birkaç oyun için gibi geldi. Bilmediğim bir konu mu var? mesela %0.1 FPS düşüşleri akıcılık hissiyatı vs.