144Hz 1ms 1080P vs 75Hz 1ms 2K

Kesinlikle öyle ben Ultra'da 25 FPS Tomb Raider oynamaktansa oarları yükseğe çekip 40-50 FPS oynuyorum.

Pek bir fark olmaz. 60 Hz'yi 70 yaptım. Üstü görüntü vermiyor

Ya aklıma bir şey geldi de. Ben birkaç ay önce galiba monitörlere overclock yapılıyor diye okumuştum. 75Hz monitörün Hz'si artıyordu. Artıyorsa kaç oluyor?
90 küsür vs. oluyordu. Bazı tüplü monötler 240 Hz'e kadar çıkıyordu. Bir arkadaşı tüplüyle oynarken gördüm (sistemi baya yüksekti RTX vs.)

Grafik oyuncusu olmak en kötüsü ya, 60FPS çok iyi oluyor.

Ya aklıma bir şey geldi de. Ben birkaç ay önce galiba monitörlere overclock yapılıyor diye okumuştum. 75Hz monitörün Hz'si artıyordu. Artıyorsa kaç oluyor?

Evet eski 60Hz monitörümü 76Hz yapmıştım ama bence gereksiz 76Hz'de kullandığımda panel aşırı ısınıyordu.

Monitör hz arttırmayı da ilk defa duydum ve çok saçma geldi.

4K alma gibi bir amacım yok max. 2K alabilirim.
4k al dememiştim zaten. Anlatmak istediğim 2k 144hz bulamayacağını düşündüğüm ve 1080p önerdiğim.

Monitör hz arttırmayı da ilk defa duydum ve çok saçma geldi.

4k al dememiştim zaten. Anlatmak istediğim 2k 144hz bulamayacağını düşündüğüm ve 1080p önerdiğim.
Ha tamam, özür dilerim yanlış anladım.
2.5K bütçem olursa (Biraz zor) 144Hz 2K alacağım teşekkürler herkese.

Monitör Hz arttırmayı da ilk defa duydum ve çok saçma geldi.

Hocam ilk duyduğumda bende çok şaşırdım ama 60Hz monitörümü 76hzye çıkatdım testlerde de öyle gösteriyordu oluyor yani mesela V-Sync açtığımda eskiden 60A sabitlenirdi artık 76'ya sabitlrniyor ama panel biraz ısınıyor.

30 FPS oynarsan gerçekten çok zorluk çekersin dost beyin dediği gibi 2 yansıma görmektense 60 FPS oynamak kat kat daha iyidir dostum.

Bence böyle birşey yapmaya pek gerek yok. Sonuç olarak fps farkını 60'dan 76'ya çıkarman gözle görülür bir güzellik katmayacaktır. Güzel bir şekilde fark olması için 30-60-120-144-240hz değerleri arasında olması gerekiyor. 75hz monitör kullanıyorum ve 60'dan bir farkı olduğunu söyleyemem. 60'dan da 144'e aşırtmak çok zor ve tehlikeli olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…