powa Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 106 Makaleler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #21 Flexery dedi: Ölü piksel falan diyor hacı. Hocam FreeSync olayı nedir kartım NVIDIA olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Linkteki üründe 2-3 ölü pixel var. Ayrıntılarda yazıyor kusurları. Defolu ürün gibi düşün, pahalı ürünü defolu olduğu için piyasa altına satıyorlar.
Flexery dedi: Ölü piksel falan diyor hacı. Hocam FreeSync olayı nedir kartım NVIDIA olacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Linkteki üründe 2-3 ölü pixel var. Ayrıntılarda yazıyor kusurları. Defolu ürün gibi düşün, pahalı ürünü defolu olduğu için piyasa altına satıyorlar.
M muhammet kerem ak Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #22 Bütçenizi biraz arttırabilirseniz ASUS TUF VG249Q1R öneririm. Bizzat kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Bütçenizi biraz arttırabilirseniz ASUS TUF VG249Q1R öneririm. Bizzat kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.