Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bir monitör arayışı içerisindeyim acaba hangisi alsam değer mi vb. şeklinde düşüncelere daldım. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim. Özellikle 1ms MPRT 1ms gtg olan BenQ EX2510 ilgimi çok çekiyor ama fiyatına değer mi bilemedim.
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (analog+display+HDMI) FreeSync Full HD IPS monitör-1500TL
LG UltraGear 24GN650-B Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! LG UltraGear 24GN650-B Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
BenQ 24,5" Mobiuz EX2510 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Teşekkür ederim arkadaşlar FPS oyuncusu değilim ama arada bir Valorant CS Apex vb. oynuyorum ama genel olarak AAA oyunlar tercih ediyorum bu sebeple zaten alacağım monitörün IPS olmasını istiyorum. Renk doygunluğu parlaklık ve kontrast değerleri benim için önem arz etmekte. Oyunlarda Motion blur ve ghosting gibi durumlar ile de karşılaşmak istemiyorum bu yüzden gtg ve MPRT degerlerini de önemsiyorum. Bu baglamlar doğrultusunda en doğru seçimi yapmak istiyorum.