144Hz 2K vs 60Hz 4K

xmetex2302

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda RX 5700 XT ekran kartını almayı düşünüyorum. Bu ekran kartıyla hikaye temalı oyunlar oynayacağım. Sizce benim işimi 4K düşük HZ bir mönitör mü yoksa 2K 144 HZ bir mönitör mü görür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişisel bir soru. Eğer senin için görüntünün ayrıntıları önemliyse (küçük çalılar, böcekler vb. ) 4K ekran, yumuşak bir görüntü alayım, her şey akıcı olsun, ekran kartına da çok yük binmesin diyorsan 2K alabilirsin.

Ben oyumu 2K'dan kullanırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 144Hz alırdım ben. Üstelik 4K da yüksek ayarlarda her oyundan yüksek FPS beklemeyin.

Arada bir görüntü kalitesi var o kesin. Ancak 2k ile 4k arasında performans kıyaslanması yapılırsa kuşkusuz 2k daha yüksek FPS alacaktır.
2K 144Hz alırdım ben. Üstelik 4K da yüksek ayarlarda her oyundan yüksek FPS beklemeyin.
demiş gablov çok da doğru demiş. Hem piyasada 4k oyun yok çok fazla. Bir de işin Hz olayı var. Bilmem hiç 144Hz kullandın mı ama 60Hz den sonra çağ atlamış gibi oluyorsun. Ben olsam 2K 144Hz alırdım.
Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…