144Hz+ FHD IPS monitör önerisi

Acer olanı daha iyi ama Acer olanı Pazarama üzerinden daha ucuz. Oradan al.

Az daha çıkarsan Gaming.gen üzerinden Dell G2422HS bak.

Az daha çık bunu al. Aradaki fiyat farkına değer.

Neden? Çok yakın zamanda aldım müthiş memnunum. Üstelik de bu forumdan aldım öneriyi. 165 Hz 1 ms 1080p ips harika bir monitörüm var. Argümanın nedir TUF almayın derken?
Ölü piksel, sıkışmış piksel gibi sorunlar çok fazla oluyor TUF serisi monitörlerde o yüzden öyle demiş.

Neden? Çok yakın zamanda aldım müthiş memnunum. Üstelik de bu forumdan aldım öneriyi. 165 Hz 1 ms 1080p ips harika bir monitörüm var. Argümanın nedir TUF almayın derken?
Çok fazla ölü pixel ve ghosting şikayeti var, bizzat servisten aldığım bilgi. Argümanımı beğendiniz mi? Beğendiyseniz like atmayı unutmayın!

Çok fazla ölü pixel ve ghosting şikayeti var, bizzat servisten aldığım bilgi. Argümanımı beğendiniz mi? Beğendiyseniz like atmayı unutmayın!
Beğenip beğenmemek değil. İğnelemek için yazmadım tetiklenmene gerek yok hemen. Ortaya boş bir laf atmaktansa birinin satın alım tercihlerini etkileyecek bir yazı yazarken argümanını belirtmelisin. Ben de monitörü yakın zamanda aldığım için acaba yanlış tercih mi yaptım, neden kesin bir hükümle “Alma” yazdı bu arkadaş diye merakımdan, gerçekten bilmek istediğim için sordum.

Ben bu dediğin sorunlara sahip değilim. Şanslı mıyım sence? Elektronik biraz da şans işi çünkü.

Evet şanslısınız tabi ki. Forumda da TUF desteklenmiyor benim takip ettiğim kadarıyla. Senli benli konuşanlar tetikliyor beni, kusura bakmayın. Yine de bir beğen atabilirdiniz, rica etmişim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…